Ankha Napisano 26 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2004 Wybieram sie do Stanów i jestem na etapie decydowania sie na firme (niestaty brak znajomych czy cioci za oceanem) No i oczywiscie stanu. Zeby by3o cieplo, bo ostatnie wakacje spedzi3am w Szkocji i deszczu starczy mi na nast lata Tak wiec jesli ktos byl w Californii albo na Florydzi, prasze o kontakt. I co powiecie o San Francisco?
wipeout Napisano 27 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2004 Nie by3am w Kalifornii ale mnie Floryda bardzo pasuje, dwa razy ju? by3am
Reachel Napisano 27 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2004 Czy na Florydzie jest naprawde niebezpiecznie je?eli chodzi o tajfuny i huragany, czy nie? Jaka ciekawa prace mozna dostac na Florydzie? :?:
wipeout Napisano 28 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2004 Wiedzia3am ?e bedzie takie pytanie Prawda jest taka ?e huragany w okolicach Florydy bardzo rzadko schodzą na ląd. Ubieg3e lato by3o bardzo pechowe, ale zapewne na d3ugo sie nie powtórzy. Zresztą o ile nie bedziesz na wybrze?u to niebezpieczenstwa nie ma - huragany są gro1ne tylko na wybrze?u, w g3ebi lądu to juz tylko troche wiatru i deszcze
Reachel Napisano 28 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2004 Dzieki za wiadomośa o huraganach, a co jesli chodzi o prace na Florydzie?
wipeout Napisano 28 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2004 A to ju? zale?y gdzie wylądujesz - jak duze miasto to ok, jak ma3e to mo?e bya gorzej
Chomik Napisano 28 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2004 a co jesli chodzi o prace na Florydzie? Mysle, ze tak jak w calych Stanach - trudno jej nie znalezc...
california855 Napisano 29 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2004 Jedz do California. A przede wszystkim San Diego. Na Fl jest za duzo duchoty. Huragany tez sa duzym problemem. Jedz do California, gdzie jest jak w bajce. Jak raz tampolecisz, to wszystko inne ginie.
wipeout Napisano 30 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2004 california855, co kto lubi Jestem alergikiem i mnie np. wysoka wilgotnośa powietrza pomaga. Na Florydzie nie odczuwam ?adnych skutków alergii
Ankha Napisano 30 Listopada 2004 Autor Zgłoś Napisano 30 Listopada 2004 Dzieki za odpowiedz! No w3asnie ciagle s3ysze o tej Kaliforni, ze to taki raj na ziemi... a czy czasem nie zjadają tam ludzi ceny??? Mieszkanie za 500$???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.