Ankha Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Wybieram sie do Stanów i jestem na etapie decydowania sie na firme (niestaty brak znajomych czy cioci za oceanem) No i oczywiscie stanu. Zeby by3o cieplo, bo ostatnie wakacje spedzi3am w Szkocji i deszczu starczy mi na nast lata Tak wiec jesli ktos byl w Californii albo na Florydzi, prasze o kontakt. I co powiecie o San Francisco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wipeout Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 Nie by3am w Kalifornii ale mnie Floryda bardzo pasuje, dwa razy ju? by3am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reachel Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 Czy na Florydzie jest naprawde niebezpiecznie je?eli chodzi o tajfuny i huragany, czy nie? Jaka ciekawa prace mozna dostac na Florydzie? :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wipeout Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 Wiedzia3am ?e bedzie takie pytanie Prawda jest taka ?e huragany w okolicach Florydy bardzo rzadko schodzą na ląd. Ubieg3e lato by3o bardzo pechowe, ale zapewne na d3ugo sie nie powtórzy. Zresztą o ile nie bedziesz na wybrze?u to niebezpieczenstwa nie ma - huragany są gro1ne tylko na wybrze?u, w g3ebi lądu to juz tylko troche wiatru i deszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reachel Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 Dzieki za wiadomośa o huraganach, a co jesli chodzi o prace na Florydzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wipeout Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 A to ju? zale?y gdzie wylądujesz - jak duze miasto to ok, jak ma3e to mo?e bya gorzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 a co jesli chodzi o prace na Florydzie? Mysle, ze tak jak w calych Stanach - trudno jej nie znalezc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
california855 Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 Jedz do California. A przede wszystkim San Diego. Na Fl jest za duzo duchoty. Huragany tez sa duzym problemem. Jedz do California, gdzie jest jak w bajce. Jak raz tampolecisz, to wszystko inne ginie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wipeout Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 california855, co kto lubi Jestem alergikiem i mnie np. wysoka wilgotnośa powietrza pomaga. Na Florydzie nie odczuwam ?adnych skutków alergii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankha Posted November 30, 2004 Author Report Share Posted November 30, 2004 Dzieki za odpowiedz! No w3asnie ciagle s3ysze o tej Kaliforni, ze to taki raj na ziemi... a czy czasem nie zjadają tam ludzi ceny??? Mieszkanie za 500$??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.