fijal Napisano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2006 w maju, jeszcze przed wyczerpaniem limitu wyslalem dokumenty. dostalem od USCIS numerek i czekam... ...tylko nie wiem jak dlugo moge tak czekac... klopot w tym, ze J-1 na ktorej obecnie jestem konczy mi sie w polowie wrzesnia. teoretycznie promese powinni mi przyznac (lub nie) przed 1 pazdziernika bo wtedy zaczyna sie rok fiskalny, ale czy teoria rowna sie praktyce? czy ktos z forumowiczow moze mi odpowiedziec jak dlugo jeszcze moge poczekac?
karina Napisano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2006 Czy dostales RFE (tzn. czy pracodawca to dostal) ?
fijal Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2006 hmm, nie jestem zorientowany czym jest RFE? czy to informacja o dosylaniu brakujacych dokumentow? w kazdym razie moj pracodawca nie dostal nic, ja tez i prawnik ktory mi w tym pomaga tez nie.
karina Napisano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2006 Czy placiles $1,000 za przyspieszenie sprawy? W jakim stanie mieszkasz?
fijal Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2006 chodzi ci zapewne o "premium process"? - nie, nie placilem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.