sly6 Napisano 26 Września 2006 Zgłoś Napisano 26 Września 2006 promese wizowa wazna mozna dostac od paru miesiecy do 10 lat.
bagi Napisano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Napisano 26 Września 2006 Do tej pory rozumiem. Mam jeszcze kilka pytan dotyczacych formalnosci i sposobu ich zalatwiania. Wiem, ze pewnie jest to gdzies juz napisane na tym forum, ale moze ktos pokrotce napisze mi tak na chlopski rozum co, kiedy i jak Jak umowic sie na wizyte z konsulem, ile to kosztuje, jakie dokumenty ze soba zabrac itp.
sly6 Napisano 26 Września 2006 Zgłoś Napisano 26 Września 2006 tutaj masz wyjasnione co i jak: http://poland.usembassy.gov/poland-pl/how_...w_to_apply.html
maateeusz Napisano 26 Września 2006 Zgłoś Napisano 26 Września 2006 Ja naprawdę dostałem wizę B2 na 5 lat ale jak wieżdzam do USA to celnik decyduje o tym na ile mogę zostać czyli nie więcej niż pół roku.
bagi Napisano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2006 Dzieki za wszystkie odpowiedzi Jak bede czegos potrzebowal odezwe sie... Pozdrawiam serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.