agnes26 Napisano 19 Października 2006 Zgłoś Napisano 19 Października 2006 Za kilka dni moja mama ma rozmowe z konsulem.Bedzie to jej 3 podejscie. 2,5 roku temu miala odmowe 2 razy.Zarzucono jej ze chce jechac do pracy i nie wroci.W tym czasie ja czyli jej corka nie mialam jeszcze zielonej karty.Moja mama w tym okresie miala prace u prywaciaza za nieduze pieniadze w Polsce. Na dzien dzisiejszy sytuacja sie troche zmienila mama przeszla kilka dni temu na emeryture ,ja juz mam zielona karte. Urodzila mi sie coreczka. Bardzo bym chciala zeby moja mama przyjechala . Mam pytanie jakie ma szanse na dostanie wizy turystycznej? Czy moga zarzucic jej ze jak jest juz na emeryturze to ma duzo wolnego czasu i zechce nie wrocic? Moja mama by wrocila bo jak sama mowi starych drzew sie nie przesadza. Czy ze miala 2 odmowy w przeszlosci 2,5 roku temu czy to tez na nie korzysc,i jej szanse sa slabsze? Prosze o porade i z gory dziekuje. Agnieszka z Philladelphii
sly6 Napisano 19 Października 2006 Zgłoś Napisano 19 Października 2006 Sytuacja sie zmienila wiec jest szansa na wize.Wazne aby mowila prawde.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.