klaudek Napisano 22 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2008 ja mam znajomego co zarobil 12 tys $ ale do pracy jezdzil rowerem z reklamowka na glwoie, raz mowil ze padalo 2 tyg non stop. Dobrze trafil, ale ja nigdy bym sie na to nie zdecydowal, szkoda zdrowia. Pieniadze to nie wszystko, podobne stawki mozna wyciagnac w innych cieplejszych miejscach. Dziwie sie ze dziewczyny chca tam jechac
lulek l Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2016 Dnia 22.02.2008 o 16:09, klaudek napisał: ja mam znajomego co zarobil 12 tys $ ale do pracy jezdzil rowerem z reklamowka na glwoie, raz mowil ze padalo 2 tyg non stop. Dobrze trafil, ale ja nigdy bym sie na to nie zdecydowal, szkoda zdrowia. Pieniadze to nie wszystko, podobne stawki mozna wyciagnac w innych cieplejszych miejscach. Dziwie sie ze dziewczyny chca tam jechac Mam pytanie , przy czym robił twój znajomy i na ile zarabiał 12tys?
Gość Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2016 Dnia 2/22/2008 o 09:09, klaudek napisał: Watpie, zeby ci facet odpisal po... prawie 9 latach.
Joanna30 Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2016 @lulek l - nie odkopuj tematów, które dawno już umarły śmiercią naturalną
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.