Skocz do zawartości

Pytanie w sprawie kolejnego wyjazdu do USA POMOCY

Endi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkim, chcialbym aby ktos kompetetny udzielil mi odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie ;) a wiec, bylem w usa na tych wakacjach, byl to moj pierwszy raz, pobyt bardzo udany dodam:) Polecilalem do NY w lipcu wrocilem 1 wrzesnia, czyli bylem w usa 2 miesiace, teraz chcialbym na poczatku lutego na okres 2-3 tygodni poleciec jeszce raz na okres ferii zimowych, jednak tutaj na miejscu slysze ze mogą mnie cofnąc, czy jesli do tej pory jakos sie nie narazalem, wrocilem zgodnie z czasem a nawet przed czasem, bo jednak na lotnisku wbili mi 6 miesiecy a ja juz wracalem po 2 miesiacach czy teraz moga robic mi problemy ? bo nie chcial bym sobie wakacji jakos zaprzepascic bo tez slyszalem ze jak kogos zawrocą to wbijaja mu zakaz przekraczania granicy usa na 5 lat , ile w tm prawdy ? mam wize b1 turystyczną na okres 2 lat na tych wakacjach ja dostalem, prosze osoby kompetetne , chetne ppomoc o napisanie czegos :D dzieki

Hej Endi , zgadzam sie z przed mowcą, jak masz ważna wize i nic złego w USa nie zrobils to nie masz czego sie obawiać Nie wiem na ile jestem kompetetna osobą by Cie uspokoić ale powiem ze swojego doswiadczenia, ze wyjezdzalem od 2 lat na wakacje i rok temu bylem wlasnie na sylwestra w USA po czym 2 tygodnie jeszcze zostalem bo mialem przerwe zimową Tak wiec polecam wyjazd zaraz po swietach, wtedy wzmozony ruch turystyczny z powodu Nowego Roku a jak wiemy w nowym roku sylwester jest bomba, na lotniskach maja zawal ludzi z za granicy i nie patrza na nic Pozdrawiam i zycze powodzenia ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...