fredzik Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Mam pytanie - jak to jest, ze obecny biuletyn wizowy na grudzien 2006 podaje, ze teraz sa dostepne numery wiz dla wnioskow w kategorii F2A dla malzonkow zlozych przed lub w dniu 1 marzec 2002, natomiast wchodzac na strone ambasady USA w Warszawie w sekcji dla wiz imigracyjnych Interview Appointments dla listopada 2006 maja nawet osoby, ktorych priority date jest z 2006 roku, tzn. jest wyraznie napisany numer WRW2006...? Nie bardzo dokladnie to rozumiem. Jak mozna miec priority date 2004 lub 2006, a obecny cut-off date jest 01march2002, a ktos z 2006 roku ma rozmowe z konsulem w celu ubiegania sie o wize w kategorii F2A. Ciekawe. Czy ktos moze mi to wyjasnic? Dziekuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAWEL1402 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 to chyba nie jest tak jak ty myslisz bo ja mam wrw2005... i jeszcze nic nie dostalem rzadnego skierowania na badania lekarskie, ani wezwania do ambasady . dowiedzialem sie tylko ze jeszcze bede musial czekac ok roku az bedzie moja kolej . a petycja zostala zlozona w lipcu 2002 roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.