matiq Napisano 29 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2006 witam, kto sie wybiera z almaturem w przyszlym roku? jest ktos zainteresowany wyjazdem do pracodawcow z delaware albo do orlando ??? pozdrawiam
Lupus85 Napisano 29 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2006 A witam, ja wybieram sie z Almaturem na W&T 2007, tylko bede mial własnego pracodowce, wiec nie korzystam z tych firm. Jednak firma Delaware jest mi znajoma....ona jest wlascicielem sklepow General Stores w Yellowstone,mam racje? Powodzenia!
agatenka Napisano 30 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2006 Lupus85 - Delaware – stan na zachodnim wybrzeżu. Matig - Bethany Beach – bardzo fajne , ładne miasteczko – ale bardzo malutkie. Mogę Ci tylko powiedzieć że moi znajomi pracowali w Resort Quest (jako ratownicy) i byli bardzo zadowoleni. Wszystko zależy gdzie i na jakie stanowisko trafisz. A co do Almaturu – ja jechałam z nimi dwa lata temu ( biuro z Warszawy) i byłam bardzo zadowolona - złego słowa o nich nie mogę powiedzieć. Pozdrawiam
nitro Napisano 30 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2006 Jeśli firma z Delaware to Delaware Moving and Storage, to nie polecam z całych sił. Byłem w 2006 roku u nich i było kiepsko. Kasowo, pracowo, "ludziowo" - kiepsko. Złodzieje i recydywa.
Raphael Napisano 30 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2006 Lupus85 - Delaware – stan na zachodnim wybrzeżu.Matig - Bethany Beach – bardzo fajne , ładne miasteczko – ale bardzo malutkie. Mogę Ci tylko powiedzieć że moi znajomi pracowali w Resort Quest (jako ratownicy) i byli bardzo zadowoleni. Wszystko zależy gdzie i na jakie stanowisko trafisz. A co do Almaturu – ja jechałam z nimi dwa lata temu ( biuro z Warszawy) i byłam bardzo zadowolona - złego słowa o nich nie mogę powiedzieć. Pozdrawiam DELAWARE akurat, jest na wschodnim wybrzeżu Prosze nie wprowadzać ludzie w błąd.. dla niektórych może to mieć znaczenie... z drugiej jednak strony, jeśli ktoś chciałby jechać do nieznajomego stanu, to napewno poszukałby go na mapie.
agatenka Napisano 30 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2006 Lupus85 - Delaware – stan na zachodnim wybrzeżu. DELAWARE akurat, jest na wschodnim wybrzeżu Prosze nie wprowadzać ludzie w błąd.. dla niektórych może to mieć znaczenie... z drugiej jednak strony, jeśli ktoś chciałby jechać do nieznajomego stanu, to napewno poszukałby go na mapie. Sorry przejęzyczenie :oops: . Oczywiście że na wschodnim wybrzeżu Pozdrawiam
Darius HSP Inc. Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 witam, kto sie wybiera z almaturem w przyszlym roku? jest ktos zainteresowany wyjazdem do pracodawcow z delaware albo do orlando ??? pozdrawiam Ja wyjeżdżam z Almaturem każdego roku już od 3 lat... Zapewne i tak będzie w tym roku... Oddział Almaturu w Łodzi na al. Politechniki wraz z urzędującą tam Anią Grzywińską to najlepsze biuro podróży jakie można sobie wymarzyć... Nie poznałęm jeszcze w życiu tak odpowiedzialnej i kompetentnej osoby jak Ania... Jako przedstawiciel firmy High Sierra Pools w Polsce współpracuję z tym biurem w celu dotarcia do jak największego grona studentów zainteresowanych wyjazdem do USA charakterze ratownika American Red Cross... Szczegóły na stronie zapraszam
matiq Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2006 dzieki za wszystkie info.... a moze ktos sie tam wybiera w tym roku?
lipski Napisano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2006 ej kolego Darius żenujący sie robisz, polecasz co chwile kogoś aż do bólu. Ja byłem z Almaturem i oprócz śmiesznych dodatkowych opłat nic więcej nie zapamietałem ze współpracy z nimi.Owszem mam zdanie o nich.Firma solidna lecz droga.ALE Ty to już przeginasz...
Darius HSP Inc. Napisano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2006 ile ludzi tyle opinii ... wszystko zależy od punktu widzenia ... Mimo wszystko zapędziłem się z tym postem.. . Zapomniałem, że nie można reklamować biur podróży ... hehe I tak nic z tego nie mam, a mimo to zostałem ostrzyżony ... Tak się kończy pisanie postów po nocach ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.