Skocz do zawartości

Najtańsze bilety-kiedy?

fifi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A mi sie dzis udalo zalatwic bilet na koniec maja do NY za 1480zl !! Tylko ladowanie bedzie nie na JFK tylko na drugim lotnisku. Ale jestem niesamowicie szczesliwa :D

• Odpowiedzi 28
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja dopiero co kupilam lot z Poznania do San Diego (byl w tej samej cenie co z Warszawy do LA) i placilam niecale 2000zl.

Fajne biuro internetowe, polecam: www.esky.pl

Pozdrawiam, Natalia

Napisano

a ja kupiłam własnie bilety do NY na JFK w najgorętszym okresie czyli na początku lipca za 2100 zł od osoby dorosłej. Cieszę się, bo tyle śledziłam ceny i widziałam już różne równie takie z przesiadką po 7900!

• 2 tygodnie później...
Napisano

Żaden problem znaleźć tani bilet do NY czy do Chicago, lub z międzylądowaniem w tych miastach... Sęk w tym by ominąć te miasta szerokim łukiem i mieć międzylądowanie w Europie... Tu o dobre ceny jest bardzo trudno...

Napisano

Hej mam pytanko jaka jest optymalna cena za bilet z Wawy do LA?

czy przedzial cenowy 2200-2600 jest ok czy warto czekac na cos tańszego

podroz planuje od początku czerwca do konca wrzesnia

No i powiedzmy chcialabym miec spowrotem przesiadke w NJ i zostac tam na ok 10 dni jak to najtaniej zalatwic. Bilety muli city to dodtkowe 1000zl a przeciez i tak trzeba sie gdzies przesiasc :)

Napisano
Hej mam pytanko jaka jest optymalna cena za bilet z Wawy do LA?

czy przedzial cenowy 2200-2600 jest ok czy warto czekac na cos tańszego

podroz planuje od początku czerwca do konca wrzesnia

No i powiedzmy chcialabym miec spowrotem przesiadke w NJ i zostac tam na  ok 10 dni jak to najtaniej zalatwic. Bilety muli city to dodtkowe 1000zl a przeciez i tak trzeba sie gdzies przesiasc :)

ja za lot na wschodnie wybrzeże (Myrtle Beach) będę happy jak zapłacę około 2500 (bo po tyle teraz średnio są) - więc z podobnego przedziału na zachodnie wybrzeże hmm KUPUJ ;)

co do biletu do NY - weź kup normalnie na powrót (uwzględniając już 10 dni w NY) a potem przebookuj (w liniach lotniczych - dodatkowo płatne jakieś 150$ max) pierwszy segment na 10 dni wcześniej.. łatwiej chyba nie da rady

Napisano

a ja kupiłam dwa dni temu do NY za 1560zl:)w Almaturze

Jestem happy bo rok temu z YES płaciliśmy 3050!!!!!!!!!!!

Napisano

lecę 6 czerwca z Warszawy (North West linie) z przesiadką w Amsterdamie do NEW YORK

a z powrotem 3 pazdziernik (Air France linie) z przesiadka w Paryżu:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...