kalami Napisano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2007 A mi sie dzis udalo zalatwic bilet na koniec maja do NY za 1480zl !! Tylko ladowanie bedzie nie na JFK tylko na drugim lotnisku. Ale jestem niesamowicie szczesliwa
natiii Napisano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2007 Ja dopiero co kupilam lot z Poznania do San Diego (byl w tej samej cenie co z Warszawy do LA) i placilam niecale 2000zl. Fajne biuro internetowe, polecam: www.esky.pl Pozdrawiam, Natalia
lelaa Napisano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2007 a ja kupiłam własnie bilety do NY na JFK w najgorętszym okresie czyli na początku lipca za 2100 zł od osoby dorosłej. Cieszę się, bo tyle śledziłam ceny i widziałam już różne równie takie z przesiadką po 7900!
tampaboy Napisano 6 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2007 Żaden problem znaleźć tani bilet do NY czy do Chicago, lub z międzylądowaniem w tych miastach... Sęk w tym by ominąć te miasta szerokim łukiem i mieć międzylądowanie w Europie... Tu o dobre ceny jest bardzo trudno...
Marcyz_ Napisano 6 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2007 Hej mam pytanko jaka jest optymalna cena za bilet z Wawy do LA? czy przedzial cenowy 2200-2600 jest ok czy warto czekac na cos tańszego podroz planuje od początku czerwca do konca wrzesnia No i powiedzmy chcialabym miec spowrotem przesiadke w NJ i zostac tam na ok 10 dni jak to najtaniej zalatwic. Bilety muli city to dodtkowe 1000zl a przeciez i tak trzeba sie gdzies przesiasc
t0d Napisano 6 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2007 Hej mam pytanko jaka jest optymalna cena za bilet z Wawy do LA?czy przedzial cenowy 2200-2600 jest ok czy warto czekac na cos tańszego podroz planuje od początku czerwca do konca wrzesnia No i powiedzmy chcialabym miec spowrotem przesiadke w NJ i zostac tam na ok 10 dni jak to najtaniej zalatwic. Bilety muli city to dodtkowe 1000zl a przeciez i tak trzeba sie gdzies przesiasc ja za lot na wschodnie wybrzeże (Myrtle Beach) będę happy jak zapłacę około 2500 (bo po tyle teraz średnio są) - więc z podobnego przedziału na zachodnie wybrzeże hmm KUPUJ co do biletu do NY - weź kup normalnie na powrót (uwzględniając już 10 dni w NY) a potem przebookuj (w liniach lotniczych - dodatkowo płatne jakieś 150$ max) pierwszy segment na 10 dni wcześniej.. łatwiej chyba nie da rady
puma01 Napisano 10 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2007 a ja kupiłam dwa dni temu do NY za 1560zl:)w Almaturze Jestem happy bo rok temu z YES płaciliśmy 3050!!!!!!!!!!!
d4gus14 Napisano 10 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2007 puma a jakimi liniami lecisz i kiedy dokładnie ? Tzn co Ci Alamtur zaproponował
puma01 Napisano 10 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2007 lecę 6 czerwca z Warszawy (North West linie) z przesiadką w Amsterdamie do NEW YORK a z powrotem 3 pazdziernik (Air France linie) z przesiadka w Paryżu:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.