fifi Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Jak w temacie. Kiedy zacząć szukać biletu, żeby kupić najtaniej? Luty? Marzec? Kwiecień? Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Ania, im wczesniej tym oczywiscie lepiej My kupowalismy jakos dopiero na przelomie marzec/kwiecien, bo wtedy bylo juz wiadomo,ze lecimy na worka, ale na pewno kupilibysmy wczesniej jakby bylo wiadomo wczesniej. Kupowalismy przez stronke www.kayak.com . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabbi Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Hania A ja mam pytanie co do tej strony. Kupowaliscie te bilety jak byliscie w Polsce? I placiliscie polska karta kredytowa?? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 fifi a to zalezy kiedy chcesz leciec i gdzie? bo jesli w okresie letnim to do maja powinnas kupic bilet . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 A ja mam pytanie co do tej strony. Kupowaliscie te bilety jak byliscie w Polsce? I placiliscie polska karta kredytowa?? Na stronie akurat wyswietlilo sie,ze najtansze bilety tam gdzie chcielismy leciec sa z American Airlines, bylo przekierowanie na strone www.AA.com, tam na stronie znalezlismy namiary na przedstawicielstwo AA w PL (Warszawa), zadzwonilam tam, pani podala mi kwote w złotych (wyszlo troszkę drożej-przez koszty manipulacyjne, ale tylko może 50zl drożej), kase przelałam na konto AA w PL i po tygodniu miałam już bilety w ręce . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted December 2, 2006 Author Report Share Posted December 2, 2006 fifi a to zalezy kiedy chcesz leciec i gdzie? No to ja sie wybieram na WAT do Reno (znowu) i tam tez chce leciec:) W zeszlym roku kupowalam pozno, gdzies w maju i przeplacilam, wiec tym razem chce uniknac tego bledu:) Ale jak np teraz sprawdzalam to bilety na czerwiec byly po 8000 czyli jest zdecydowanie za wczesnie :wink: Wiec sie tak zastanawialam, kiedy jest ten odpowiedni moment Link to comment Share on other sites More sharing options...
szopen Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 polecam stronkę przez którą można kupić bilety http://latajznami.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin20 Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Glwone linie lotnicze (np. BA) wprowadzaja nowe taryfy(cenniki lotow) na sezon letni w okolicach poczatku marca, wiec wtedy decydowalbym sie na zakup biletu majac takze na uwadze ze do tego czasu bedzie mozna okreslic dokladna date wylotu na W&T oraz inne programy wakacyjne... Pozdrawiam !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted December 4, 2006 Author Report Share Posted December 4, 2006 Dzieki, o ta informacje mi chodzilo Pozdrawiam serdecznie! fifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ju_ulka Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 im wczesnie tym lepiej, ja na worka 2007 bilet juz kupilam pare dni temu i zaplacilam tylko 1912 zl za lot do Los Angeles liniami Air France (i miejsce wcale nie na skrzydle czy w bagazowym ) w te wakacje za lot do San Francisco zaplacilam 3500 zl wiec jest to ogromna roznica (a mialam propozycje z biura ytp 4700 zl) w tym roku jestem madrzejsza 8) ----------------------------- 2007 --> California 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.