Maxim Napisano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2006 Hej mikroskop, czyli 9 grudnia to był wkręt? Wydawało mi się że coś miało tam być w Warszawie?
mikroskop69 Napisano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2006 mialo ale chyba chetnych im brakuje wiec musieli przelozyc na pozniej
amswer Napisano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2006 na jakie stanowiska sa ograniczenia wieku (z dolu, 21 lat...)... Barback – 6.59 USD/H + napiwki Driver – 8.01 USD/H + napiwki Valet Attendant – 5.16 USD/H + napiwki Food Server – 5.16 USD/H + napiwki Restaurant Attendant – 6.59 USD/H + napiwki Room Service Food Server – 5.16 USD/H + napiwki Table Games Dealer – 5.16 USD/H + napiwki Buffet Beverage Server – 5.16 USD/H + napiwki Front Window Cashier – 10 USD/H Guest Receptionist – 10 USD/H Valet Dispatcher – 8.83 USD/H Restaurant Host – 8.41 USD/H Retail Salesperson – 9.74 USD/H Traffic Controller – 9 USD/H Mini Bar / Dining Attendant – 8.83 USD/H Bev. Heavy Utility Person – 9.5 USD/H Food Court Line Server – 9.27 USD/H Houseperson – 9.74 USD/H Players Club Rep. – 9.27 USD/H dzieki ps aha, to jest oferta mohu........jesli ktos sie orientuje - czy w CT potrzebne jest miedzynarodowe prawko na valeta??
dan Napisano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2006 wiec tak: spotkanie jest 17 grudnia, niestety, a nie jutro. na rozmowie proponuja ci prpozycje pracy, pozniej juz tego raczej nie zmieniaja. czy bedzie dealerka?? nie wiadomo... wszystko zalezy , z kim sie rozmawia i szczescie!! do zobaczenia w lordzie!!
fifi Napisano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2006 na jakie stanowiska sa ograniczenia wieku (z dolu, 21 lat...)...Barback – 6.59 USD/H + napiwki TAK Driver – 8.01 USD/H + napiwki NIE WIEM CO TO Valet Attendant – 5.16 USD/H + napiwki CHYBA NIE Food Server – 5.16 USD/H + napiwki RACZEJ TAK, ALE ZALEZY Restaurant Attendant – 6.59 USD/H + napiwki RACZEJ NIE Room Service Food Server – 5.16 USD/H + napiwki RACZEJ TAK Table Games Dealer – 5.16 USD/H + napiwki TAK Buffet Beverage Server – 5.16 USD/H + napiwki TAK Front Window Cashier – 10 USD/H RACZEJ TAK Guest Receptionist – 10 USD/H NIE Valet Dispatcher – 8.83 USD/H NIE Restaurant Host – 8.41 USD/H NIE Retail Salesperson – 9.74 USD/H NIE Traffic Controller – 9 USD/H RACZEJ NIE Mini Bar / Dining Attendant – 8.83 USD/H RACZEJ NIE Bev. Heavy Utility Person – 9.5 USD/H NIE Food Court Line Server – 9.27 USD/H NIE Houseperson – 9.74 USD/H NIE Players Club Rep. – 9.27 USD/H NIE Nie wiem dokladnie jak jest w Mohu, wiec pisze raczej, bo wszsytko zalezy od kasyna, restauracji i od tego czy serwuje sie w niej alkohol. Ogolnie 21 lat wymagane jest na wszystkich pozycjach zwiazanych z hazardem i alkoholem (wszyscy serverzy, cage cashier, booth cashier, dealerzy, slot host, Keno, barman, barback itp.).
Maxim Napisano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2006 Players club rep. podlega pod limit 21. Jest to pozycja na floorze, a tam przebywać mogą tylko pełnoletni. Zaznaczam że nie wiem jak to wygląda w Mohu, może mają inne zasady. czy bedzie dealerka?? Dealerzy z h2b dostali cynk, że miejsca będą tylko dla powracających [dotyczy h2b] Takie były przewidywania kasyna w październiku, może coś się zmieniło od tamtego czasu. Za to miejsca dla kasjerów nigdy nie zabraknie [EDYTOWAŁEM] dopiero teraz zauważyłem że pisze w forum Work&Travel :roll:
kamilator9999 Napisano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2006 Kto powiedzial ze zeby np. byc dealerem albo zeby pracowac w barze trzeba miec skonczone 21 lat?!-chyba ktos dokonca nie wie jak to wyglada..bo tak naprawde to w jednym miejscu tego wymagaja wle w wiekszosci nie!!-znam ludiz co pracowali np. jako dealer i mieli po 19 , 20 lat.-a takze mam troche znajomych co pracowali w mohu na arenie i sprzedawali alkohol i mieli under 21;]]
kamilator9999 Napisano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2006 Kto powiedzial ze zeby np. byc dealerem albo zeby pracowac w barze trzeba miec skonczone 21 lat?!-chyba ktos dokonca nie wie jak to wyglada..bo tak naprawde to w jednym miejscu tego wymagaja wle w wiekszosci nie!!-znam ludiz co pracowali np. jako dealer i mieli po 19 , 20 lat.-a takze mam troche znajomych co pracowali w mohu na arenie i sprzedawali alkohol i mieli under 21;]]-acha zeby przebywac na floorze i grac to jest przestrzegane 21, chociaz duzo ludzi under 21 gralo i nawet wygrywalo pewne sumki i nikt o id nie nie pytal, no moze jak zaryzykujesz i wezmiesz sobie drina, to czasem moga cie skontrolowac.Ale genrealnie to jestem za tym ze jak ktos nie ma jeszcze 21 to niech lepiej nie bawi sie w doroslego i zaczeka na swoja kolej;)) pozdr
kamilator9999 Napisano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2006 Kto powiedzial ze zeby np. byc dealerem albo zeby pracowac w barze trzeba miec skonczone 21 lat?!-chyba ktos dokonca nie wie jak to wyglada..bo tak naprawde to w jednym miejscu tego wymagaja wle w wiekszosci nie!!-znam ludiz co pracowali np. jako dealer i mieli po 19 , 20 lat.-a takze mam troche znajomych co pracowali w mohu na arenie i sprzedawali alkohol i mieli under 21;]]-acha zeby przebywac na floorze i grac to jest przestrzegane 21, chociaz duzo ludzi under 21 gralo i nawet wygrywalo pewne sumki i nikt o id nie nie pytal, no moze jak zaryzykujesz i wezmiesz sobie drina, to czasem moga cie skontrolowac.Ale genrealnie to jestem za tym ze jak ktos nie ma jeszcze 21 to niech lepiej nie bawi sie w doroslego i zaczeka na swoja kolej;)) pozdr
Maxim Napisano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2006 Każdy wyraża tu swoje zdanie na podstawie własnych doświadczeń. Nie byłem w Mohu co zaznaczyłem, fifi też napisała że wszystko zależy od miejsca. Do kogo te pretensje?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.