Skocz do zawartości

mohegun sun vs. reno...???????

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

na jakie stanowiska sa ograniczenia wieku (z dolu, 21 lat...)...

Barback – 6.59 USD/H + napiwki

Driver – 8.01 USD/H + napiwki

Valet Attendant – 5.16 USD/H + napiwki

Food Server – 5.16 USD/H + napiwki

Restaurant Attendant – 6.59 USD/H + napiwki

Room Service Food Server – 5.16 USD/H + napiwki

Table Games Dealer – 5.16 USD/H + napiwki

Buffet Beverage Server – 5.16 USD/H + napiwki

Front Window Cashier – 10 USD/H

Guest Receptionist – 10 USD/H

Valet Dispatcher – 8.83 USD/H

Restaurant Host – 8.41 USD/H

Retail Salesperson – 9.74 USD/H

Traffic Controller – 9 USD/H

Mini Bar / Dining Attendant – 8.83 USD/H

Bev. Heavy Utility Person – 9.5 USD/H

Food Court Line Server – 9.27 USD/H

Houseperson – 9.74 USD/H

Players Club Rep. – 9.27 USD/H

dzieki

ps aha, to jest oferta mohu........jesli ktos sie orientuje - czy w CT potrzebne jest miedzynarodowe prawko na valeta??

Napisano

wiec tak: spotkanie jest 17 grudnia, niestety, a nie jutro. na rozmowie proponuja ci prpozycje pracy, pozniej juz tego raczej nie zmieniaja. czy bedzie dealerka?? nie wiadomo...

wszystko zalezy , z kim sie rozmawia i szczescie!! do zobaczenia w lordzie!!

Napisano
na jakie stanowiska sa ograniczenia wieku (z dolu, 21 lat...)...

Barback – 6.59 USD/H + napiwki TAK

Driver – 8.01 USD/H + napiwki NIE WIEM CO TO

Valet Attendant – 5.16 USD/H + napiwki CHYBA NIE

Food Server – 5.16 USD/H + napiwki RACZEJ TAK, ALE ZALEZY

Restaurant Attendant – 6.59 USD/H + napiwki RACZEJ NIE

Room Service Food Server – 5.16 USD/H + napiwki RACZEJ TAK

Table Games Dealer – 5.16 USD/H + napiwki TAK

Buffet Beverage Server – 5.16 USD/H + napiwki TAK

Front Window Cashier – 10 USD/H RACZEJ TAK

Guest Receptionist – 10 USD/H NIE

Valet Dispatcher – 8.83 USD/H NIE

Restaurant Host – 8.41 USD/H NIE

Retail Salesperson – 9.74 USD/H NIE

Traffic Controller – 9 USD/H RACZEJ NIE

Mini Bar / Dining Attendant – 8.83 USD/H RACZEJ NIE

Bev. Heavy Utility Person – 9.5 USD/H NIE

Food Court Line Server – 9.27 USD/H NIE

Houseperson – 9.74 USD/H NIE

Players Club Rep. – 9.27 USD/H NIE

Nie wiem dokladnie jak jest w Mohu, wiec pisze raczej, bo wszsytko zalezy od kasyna, restauracji i od tego czy serwuje sie w niej alkohol. Ogolnie 21 lat wymagane jest na wszystkich pozycjach zwiazanych z hazardem i alkoholem (wszyscy serverzy, cage cashier, booth cashier, dealerzy, slot host, Keno, barman, barback itp.).

Napisano

Players club rep. podlega pod limit 21. Jest to pozycja na floorze, a tam przebywać mogą tylko pełnoletni. Zaznaczam że nie wiem jak to wygląda w Mohu, może mają inne zasady.

czy bedzie dealerka??

Dealerzy z h2b dostali cynk, że miejsca będą tylko dla powracających [dotyczy h2b] Takie były przewidywania kasyna w październiku, może coś się zmieniło od tamtego czasu. Za to miejsca dla kasjerów nigdy nie zabraknie :lol:

[EDYTOWAŁEM] dopiero teraz zauważyłem że pisze w forum Work&Travel :roll:

Napisano

Kto powiedzial ze zeby np. byc dealerem albo zeby pracowac w barze trzeba miec skonczone 21 lat?!-chyba ktos dokonca nie wie jak to wyglada..bo tak naprawde to w jednym miejscu tego wymagaja wle w wiekszosci nie!!-znam ludiz co pracowali np. jako dealer i mieli po 19 , 20 lat.-a takze mam troche znajomych co pracowali w mohu na arenie i sprzedawali alkohol i mieli under 21;]]

Napisano

Kto powiedzial ze zeby np. byc dealerem albo zeby pracowac w barze trzeba miec skonczone 21 lat?!-chyba ktos dokonca nie wie jak to wyglada..bo tak naprawde to w jednym miejscu tego wymagaja wle w wiekszosci nie!!-znam ludiz co pracowali np. jako dealer i mieli po 19 , 20 lat.-a takze mam troche znajomych co pracowali w mohu na arenie i sprzedawali alkohol i mieli under 21;]]-acha zeby przebywac na floorze i grac to jest przestrzegane 21, chociaz duzo ludzi under 21 gralo i nawet wygrywalo pewne sumki i nikt o id nie nie pytal, no moze jak zaryzykujesz i wezmiesz sobie drina, to czasem moga cie skontrolowac.Ale genrealnie to jestem za tym ze jak ktos nie ma jeszcze 21 to niech lepiej nie bawi sie w doroslego i zaczeka na swoja kolej;))

pozdr

Napisano

Kto powiedzial ze zeby np. byc dealerem albo zeby pracowac w barze trzeba miec skonczone 21 lat?!-chyba ktos dokonca nie wie jak to wyglada..bo tak naprawde to w jednym miejscu tego wymagaja wle w wiekszosci nie!!-znam ludiz co pracowali np. jako dealer i mieli po 19 , 20 lat.-a takze mam troche znajomych co pracowali w mohu na arenie i sprzedawali alkohol i mieli under 21;]]-acha zeby przebywac na floorze i grac to jest przestrzegane 21, chociaz duzo ludzi under 21 gralo i nawet wygrywalo pewne sumki i nikt o id nie nie pytal, no moze jak zaryzykujesz i wezmiesz sobie drina, to czasem moga cie skontrolowac.Ale genrealnie to jestem za tym ze jak ktos nie ma jeszcze 21 to niech lepiej nie bawi sie w doroslego i zaczeka na swoja kolej;))

pozdr

Napisano

Każdy wyraża tu swoje zdanie na podstawie własnych doświadczeń.

Nie byłem w Mohu co zaznaczyłem, fifi też napisała że wszystko zależy od miejsca.

Do kogo te pretensje?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...