fifi Napisano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2006 U mnie (w 3. kasynach, w ktorych pracowalam) nie wymagali 21 lat do Players Clubu, ale we wszystkich pozycjach na florze a i owszem-sama sie o tym przekonalam, bo trzeba bylo wyrobic licencje na hazard i tam juz to dokladnie sprawdzali. Zeby serwowac alkohol tez wymagali, moze to jest zalezne od stanu, ale watpie, bo jakby wpadla kontrola to pracodawca by sie nie wyplacil. A w USA akurat na punkcie bycia pelnoletnim maja bzika i sprawdzaja to niemal zawsze i niemal wszedzie. Oczywiscie wsrod Polakow powszechne bylo wchodzenie do klubow, kupowanie alkoholu, granie w kasynie na dowody znajomych, albo liczenie, ze ich nikt nie zlapia, ale pracowac na czyjes ID sie juz nie da. Pozdrawiam
amswer Napisano 17 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2006 elo, juz po rozmowie w mohu............. jak wygladalo wczesniej - czy raczej dostaje sie to stanowisko, na ktore zostales zarekomendowany?? dzieki za odp
fifi Napisano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2006 To zalezy-jak ja kiedys mialam rozmowy do Moha to bylo: tak, tak wszystko pieknie, nawet mi powiedzieli jakie stanowisko dostane, a potem sie okazalo, ze w ogole sie nie dostalam. Oni tak maja, ze klamia w zywe oczy :wink: Aczkolwiek zycze Ci szczescia, bo to jest loteria. Podobno bylo malo osob, wiec macie szanse na dobre pozycje. Pzdr
amswer Napisano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2007 czy ktos juz dostal maila z wynikami??
gall_eon Napisano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2007 Wejdź sobie na stronę pierwszego lepszego kasyna i poszukaj, a potem pisz takie rzeczy...... Kto powiedzial ze zeby np. byc dealerem albo zeby pracowac w barze trzeba miec skonczone 21 lat?!-chyba ktos dokonca nie wie jak to wyglada..bo tak naprawde to w jednym miejscu tego wymagaja wle w wiekszosci nie!!-znam ludiz co pracowali np. jako dealer i mieli po 19 , 20 lat.-a takze mam troche znajomych co pracowali w mohu na arenie i sprzedawali alkohol i mieli under 21;]]-acha zeby przebywac na floorze i grac to jest przestrzegane 21, chociaz duzo ludzi under 21 gralo i nawet wygrywalo pewne sumki i nikt o id nie nie pytal, no moze jak zaryzykujesz i wezmiesz sobie drina, to czasem moga cie skontrolowac.Ale genrealnie to jestem za tym ze jak ktos nie ma jeszcze 21 to niech lepiej nie bawi sie w doroslego i zaczeka na swoja kolej;))pozdr
muchamet Napisano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2007 Witajcie To jest oferta z Moc.... chciałbym się dowiedzieć co znaczy, a raczej co doklanie (w przybliżeniu) robi się na poniższych stanowiskach. # Barback – 6.59 USD/H + napiwki # Driver – 8.01 USD/H + napiwki # Valet Attendant – 5.16 USD/H + napiwki # Food Server – 5.16 USD/H + napiwki # Restaurant Attendant – 6.59 USD/H + napiwki # Room Service Food Server – 5.16 USD/H + napiwki # Table Games Dealer – 5.16 USD/H + napiwki # Buffet Beverage Server – 5.16 USD/H + napiwki # Front Window Cashier – 10 USD/H # Guest Receptionist – 10 USD/H # Valet Dispatcher – 8.83 USD/H # Restaurant Host – 8.41 USD/H # Retail Salesperson – 9.74 USD/H # Traffic Controller – 9 USD/H # Mini Bar / Dining Attendant – 8.83 USD/H # Bev. Heavy Utility Person – 9.5 USD/H # Food Court Line Server – 9.27 USD/H # Houseperson – 9.74 USD/H # Players Club Rep. – 9.27 USD/H A może to nie wszystkie stanowiska?? To jak ktoś jeszcze coś zna proszę o dodanie!!! Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.