Martunia Napisano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2004 bo sie tym interesuje dzwonilam do alturist i powiedziano mi ze gownie to jest pod katem nauczycieli ale tak jak ja która skonczyla zarzadzanie tez moge sie starac, w kwietniu prowadza nabor a mozna wyjechac jakos po 1 X 2005 czy ktos z was mze kiedys sie interesowal tym tematem?czy gra jest warta świeczki?prosze o wszelkei opinie dzieki marta martuniak@wp.pl
Chomik Napisano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2004 czy ktos z was mze kiedys sie interesowal tym tematem?czy gra jest warta świeczki?prosze o wszelkie opinie Martuniu, wszedzie Cie musze scigac... :wink: Moja opinie znasz i pewnie masz juz dosyc Moim zdaniem wez sie za Internship, tym bardziej gdy slyszysz slowa "tez moge sie starac"... Bo moze to oznaczac, ze za rok, poltora bedziesz sobie plula w brode, ze nic z tego, czego Tobie i innym nie zycze. Moge Ci natomiast dac namiary na osobe, ktora jest w USA na tej wizie... Byl gotow nawet zadzwonic do mnie kiedys ze Stanow i opowiedziec o samej procedurze oraz korzysciach zycia w oparciu o H1B. Byc moze mialby dla Ciebie jakies rady? 8)
Martunia Napisano 13 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2004 ty masz jakiegos GPS-a?))ze depczesz mi po pietach:)) bede bardzo wdzieczna powiem szczerze bo w tym tygodniu musze podjac ostateczna decyzje, ja wiem ze ty chcesz wyslac mnie na internship ale to sa praktyki zawodowe jedynie i nie liczy mi sie to ani do emerytury ani do niczego pozdr marta
Chomik Napisano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2004 ty masz jakiegos GPS-a?))ze depczesz mi po pietach:))bede bardzo wdzieczna powiem szczerze bo w tym tygodniu musze podjac ostateczna decyzje, ja wiem ze ty chcesz wyslac mnie na internship ale to sa praktyki zawodowe jedynie i nie liczy mi sie to ani do emerytury ani do niczego pozdr marta Mam, mam, jestes moja ulubiona ofiara... To Ci o emeryture chodzi? Jej, Ty to daleko siegasz :wink: Wysle zaraz na PW...
Flame of Udun Napisano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2004 Martunia, daj sobie spokoj z H1B - limit w tym roku zosta3 wyczerpany w ciagu 7 dni (66 000 miejsc) wiec szanse ze sie za3apiesz sa marne. Lepiej sie starac w USA. Chomik dobrze Ci radzi. F
Martunia Napisano 13 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2004 ale co masz na mysli ze lepiej starac sie w USA?
Chomik Napisano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2004 ale co masz na mysli ze lepiej starac sie w USA? Fiendix ma na mysli to, ze latwiej Ci bedzie cokolwiek zalatwiac, jakiekolwiek przedluzenie pobytu, jesli bedziesz juz w Stanach... Pisze Ci to ja od jakichs kilkunastu postow, ale wiem, ze i tak zrobisz po swojemu... Powodzenia zycze! Szczerze...
Flame of Udun Napisano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2004 ale co masz na mysli ze lepiej starac sie w USA? Fiendix ma na mysli to, ze latwiej Ci bedzie cokolwiek zalatwiac, jakiekolwiek przedluzenie pobytu, jesli bedziesz juz w Stanach... Pisze Ci to ja od jakichs kilkunastu postow, ale wiem, ze i tak zrobisz po swojemu... Powodzenia zycze! Szczerze... dokladnie tak... ad Martunia - mam nadzieje ze to wyczerupuje pule twoich pytan? F
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.