Zula Napisano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2006 Hej:):)Mam pytanko. Ma ktos moze doswiadczenie w staraniu sie o wize(w Plsce) jadac na Work and Travel do USA. Konkretnie jade po raz 4 do USA na worka i w tym roku postanowilam zachaczyc turystycznie o Kanade, beda to ok 5-6 dni. Nie wiem jeszcze gdzie sie tam zatrzymam dokladnie i zaproszenia tez nie bede miala wiec czy mam duze szanse i jakie dokumenty zabrac ze soba do ambasady Kanady??
sly6 Napisano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2006 witaj co do wizy to masz duza szanse aby ja dostac,bylas kilka razy w USA i to jest Twoj plus do tego uczysz sie co do dokumentow i wniosku wizowego to zapraszam na strone Ambasady Kanady : http://geo.international.gc.ca/canada-euro...embassy5-pl.asp
Zula Napisano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2006 Dzieki za odpowiedz:)...a jeszcze amm pytanko odnosnie tych wnioskow, bo aj nie bede podrozowala najprawdopodobniej sama ( bedzie nas razem czworka) i czy lepiej wpisywac znajomych tez, czy podawac ze sie samemu jedzie. Moi koledzy sa w podobnej sytuacji-tzn studenci i dwoch znich tez wczesniej mialo wizy do USA J1...
sly6 Napisano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2006 a lepiej podac znajomych w formularzu i pewnie razem bedziecie jechac po wize?
Zula Napisano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2006 tak razem na pewno, wiec mowisz zeby wypisac wszystkich z ktorymi bedzie sie tam wjezdzalo?...no to super:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.