versus Napisano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2006 a wiec tak: pavel1975 - Ro-Ro - to jest statek przystosowany do przewożenia ładunków tocznych i pojazdów (samochodów osobowych, ciężarówek lub wagonów kolejowych) i zrobie tak jak napisales - kupie po prostu jednorazowa karte i z niej bede dzwonil ale przede wszystkim bede szukal darmowych hotspotow aby miec neta w porcie Magnum - czytalem wszystkie posty tylko mi umknelo - sorry Dzieki za wszystkie porady. Versus
pavel1975 Napisano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2006 a wiec tak:pavel1975 - Ro-Ro - to jest statek przystosowany do przewożenia ładunków tocznych i pojazdów (samochodów osobowych, ciężarówek lub wagonów kolejowych) Versus taki morski Ro-ck & Ro-ll
rypson Napisano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2006 Pavel... od jakiegos czasu w NY jestem tylko przejazdem... bo na jakis czas sie wyprowadzilem... i mieszkam w malutkiej miejscowosci... mysle ze nie wiecej niz 300 mieszkancow w stanie Maryland... i ja nie mam problemow z tymi kartami.... fakt wyslali ci tylko kody do kart ale chyba bylo tam tez info o numerach dostepowych baaa nawet link do nich napewno byl tylko po co czytac mam kody i juz prawda ?? a wystarczy skopiowac link wkleic do wyszukiwarki i mamy cale mnustwo numerow dostepowych wystarczy znalezc miejscowoas najblizej nas i prosze karta dziala bez problemu.... zeby nikt mi nie zarzucil ze goloslowny jestem... karta o nazwie zlota i prosze nawet na hawajach masz 2 numery dostepowe... a wystarczy zmienic stan w ktorym sie jest i masz naprawde setki numerow dostepowych.... http://www.atlasphonecard.com/cccart/custo...ii&filter_code=
pavel1975 Napisano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2006 Pavel... od jakiegos czasu w NY jestem tylko przejazdem... bo na jakis czas sie wyprowadzilem... i mieszkam w malutkiej miejscowosci... mysle ze nie wiecej niz 300 mieszkancow w stanie Maryland... i ja nie mam problemow z tymi kartami.... fakt wyslali ci tylko kody do kart ale chyba bylo tam tez info o numerach dostepowych baaa nawet link do nich napewno byl tylko po co czytac mam kody i juz prawda ?? a wystarczy skopiowac link wkleic do wyszukiwarki i mamy cale mnustwo numerow dostepowych wystarczy znalezc miejscowoas najblizej nas i prosze karta dziala bez problemu....zeby nikt mi nie zarzucil ze goloslowny jestem... karta o nazwie zlota i prosze nawet na hawajach masz 2 numery dostepowe... a wystarczy zmienic stan w ktorym sie jest i masz naprawde setki numerow dostepowych.... http://www.atlasphonecard.com/cccart/custo...mp;filter_code= Nie do konca mnie zrozumiales, nie narzekam ze dostalem same kody, bo to normalne, tylko powiedzialem ze te karty sa do [beeep], bo mialo byc 10 godzin rozmowy, jakby bylo 5 to bylbym zadowolony, a pogadalem godzine i po sprawie. Kody dostalem razem z numerami dostepowymi, nie bylo nic o tym ze moge je zmieniac. W Maryland najlepsze sa Washington Red, Boss albo TRI-State.
miles Napisano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2006 Miles Virgin moze i ma najtansze i najlepsze opcje pre paid... ale: serwis maja najgorszy ze wszystkich operatorow, do polski smsa nie wyslesz, z polski smsa nie dstaniesz... a jestesmy Polakami wiec bierzemy pod uwage oferowane uslugi w zakresie USA-Europa... tak ?? Nie wiem skad te bzdury wymysliles ale chyba masz bujna wyobraznie ?? A jesli nawet to SMS z POlski moze odbierac poprzed Polska karte , bedzie taniej dla osob wysylajacych.
rypson Napisano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2006 Miles przepraszam ze udzielilem dobrej rady.... wykaz panstw do torych mozna wysylac smsy z Virgin Mobile i odbierac: http://www.virginmobileusa.com/stuff/messa...ionalTexting.do a jesli juz mowa o polskiej karcie i numerze to dyskusja przy twojej radzie nie ma sensu bo chyba lepiej miec tylko polska karte i wysylac smsy z netu ?? Miles bez urazy.... ja tylko nieose pomoc tak ?? Pavel nie wiem co powiedziec... ja nigdy nie mailem zadnych problemow z kartami czy bylem w NY, MD czy CA
pavel1975 Napisano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2006 ja nigdy nie mailem zadnych problemow z kartami czy bylem w NY, MD czy CA ja tez nie... dopoki nie kupilem kart na atlafonecostam.com.. pozniej tez juz nie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.