Skocz do zawartości

Foxwoods 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 29
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dokładnie tak. Do tych kasyn i wielu innych wyjazzdy sa organizowane tylko przez Emakopol. Ale mozna dać soie radę. Ja duż onarzekałam w zeszłym roku ale generalnie potem było spoko. Teraz jadę jeszcze raz i próbuje do Foza właśnie ;)

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc później...
Napisano

hej!!

No wlasnie, czas odsiwzyc ten temat, bo im blizej wyjazdu, tym mniej wiadomosci o nim!!

Jobfair dawno sie skonczyl, nie wiem, jakie byly ostatecznie wyniki wobec calej grupy, ale slyszalem, ze nie wszyscy pojada. Czy to prawda, czy ktos z grypy z tego weekendu 17-18 marca nie dostal sie do foxa??

Nie wiem dokladnie, alby byloby to potwierdzenie faktu, ze firma zwerbowala na te spotkania zbyt wiele ludzi!! Jak widzialem te tlumy juz na dealerce w styczniu , to glowa mnie rozbolala!! Piszcie, jak u was!!

Co do pytan o wyjazd, to z pewnoscia wiele osob jedzie, a co do kwestii wspolnych mieszkan, wylotu , to juz powoli trzeba sie nad tym zastanawiac.

Pozdro

Napisano

piotrek,

wszystko zalezy od wielu czynnikow. Przede wszystkim twoja pozycja, jesli masz taka, ktora wymaga licencji "gaming", to z pewnoscia zaczniesz pozniej, na taka czeka sie nawet do 3 tyg. Jesli masz "non-gaming", to pewnie bedziesz mogl pracowac, czakajac na nia.

To czy masz SSN jest mniej istotne, bo w kasynie mozesz czekac na jego wyrobienie i rownoczesnie pracowac. Roapoczecie zalezy tez od mniejszych spraw - to, w jakie dni jest orientation, a nie jest ono organizowane codzienne, jak dlugo beda trwaly formalnosci w sprawie drug test i cala wardrobe, no i cale procedury w HR.

Ciezko powiedziec, ale max do 3 tygodni po przylocie.

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...