noki Napisano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2007 Do Foxwoods i Mohigana można jechać tylko za pośrednictwem właśnie Emakopolu.
Danuś Napisano 11 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2007 Dokładnie tak. Do tych kasyn i wielu innych wyjazzdy sa organizowane tylko przez Emakopol. Ale mozna dać soie radę. Ja duż onarzekałam w zeszłym roku ale generalnie potem było spoko. Teraz jadę jeszcze raz i próbuje do Foza właśnie
karooll Napisano 11 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2007 Witam Chcialem zapytać czy masz juz moze bilet, my lecimy do Fox-a w 4 osoby prawdopodobnie 27 marca.
Danuś Napisano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego 2007 Hejka. ja jescze nie kupowałam biletu. A wy jedziecie na h2b że tak szybko wyjeżdżacie ?? Ja planuje 2 czerwcaPozdro
noki Napisano 16 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2007 Ja tak samo planuje, waham sie miedzy pierwszym a drugim czerwca.
dan Napisano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2007 hej!! No wlasnie, czas odsiwzyc ten temat, bo im blizej wyjazdu, tym mniej wiadomosci o nim!! Jobfair dawno sie skonczyl, nie wiem, jakie byly ostatecznie wyniki wobec calej grupy, ale slyszalem, ze nie wszyscy pojada. Czy to prawda, czy ktos z grypy z tego weekendu 17-18 marca nie dostal sie do foxa?? Nie wiem dokladnie, alby byloby to potwierdzenie faktu, ze firma zwerbowala na te spotkania zbyt wiele ludzi!! Jak widzialem te tlumy juz na dealerce w styczniu , to glowa mnie rozbolala!! Piszcie, jak u was!! Co do pytan o wyjazd, to z pewnoscia wiele osob jedzie, a co do kwestii wspolnych mieszkan, wylotu , to juz powoli trzeba sie nad tym zastanawiac. Pozdro
Danuś Napisano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2007 Hmm no pewnie sie wszyscy nie dostali bo jeszcze targi z mohem będą
piotrek19970 Napisano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2007 Jak lece do foxa w połowie czerwca, najprawdopodobnie 16 VI to kiedy mogę się spodziewać że rozpocznę pracę, ile trwa przeciętnie załątwianie formalności
dan Napisano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2007 piotrek, wszystko zalezy od wielu czynnikow. Przede wszystkim twoja pozycja, jesli masz taka, ktora wymaga licencji "gaming", to z pewnoscia zaczniesz pozniej, na taka czeka sie nawet do 3 tyg. Jesli masz "non-gaming", to pewnie bedziesz mogl pracowac, czakajac na nia. To czy masz SSN jest mniej istotne, bo w kasynie mozesz czekac na jego wyrobienie i rownoczesnie pracowac. Roapoczecie zalezy tez od mniejszych spraw - to, w jakie dni jest orientation, a nie jest ono organizowane codzienne, jak dlugo beda trwaly formalnosci w sprawie drug test i cala wardrobe, no i cale procedury w HR. Ciezko powiedziec, ale max do 3 tygodni po przylocie. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.