Greczynka Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 hej! czy ktos moze mi powiedziec co w RZECZYWISTOSCI grozi studentom ktorzy z wizy F1 zrezygnuja i ze szkoly?Czy emigracja bedzie mnie szukac?co mi moga tak naprawde zrobic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin20 Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Moga ale ...takich maja wielu uwierz, w mojej szkole w jeden dzien zlikwidowal szef 20 studentow(czyt. zglosil do INS-u o naruszenie wymagan statusu-i co za tym idzie odebranie go)... Z wlasnego dosiwadczenia... Ja w tym momencie rezygnuje ze szkoly bo musze wracac do Polski ( nagly przypadek) ... i to w taki mniej legalny sposob... ale to mniej wazne Co moga Ci zrobic?? Nic po prostu bedziesz tam juz nielegalnie, co pociaga za soba konsekwencje w postaci duzych problemow przy kolejnym wjezdzie do US, dostaniu promesy ( jesli oczywiscie wczesniej wrocisz do Polski ) Pozdrawiam !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Jak zrezygnujesz, to brak statusu F-1. Ale do 5 miesiecy mozna wrocic do szkoly i aplikowac o przywrocenie statusu F-1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.