m4verick Napisano 12 Marca 2007 Zgłoś Napisano 12 Marca 2007 Od czasu jak amerykanie wdepneli po uszy w [beeep] iraku, to teraz potrzebuja duzo miesa armatniego Teraz nie trzeba miec zadnych papierow, nie trzeba znac jezyka zeby wstapic do usarmy. Amerykance porobili w Iraku jednostki polsko-amerykanskie gdzie dowodzcy tylko mowia po polsku i angielsku, a zolnierze nie musza mowic po angielsku. Oczywiscie taki emigrant wstepujacy do wojska teraz, pierwsza (i ostatnia przewaznie) wycieczke ktora odbedzie po 9 tygodniowym szkoleniu to bedzie Irak.
rypson Napisano 13 Marca 2007 Zgłoś Napisano 13 Marca 2007 Czy napewno chodzi o nieleganych emigrantow ?? bo chyba ktos na poczatku pomylil pojecia.... mowa jest o wojsko za Obywatelstwo... co nie znaczy ze nielgalnie moga wstapic do wojska... NIe moga, nie mogli i nie beda mogli wstepowac do wojska nielegalni emigranci... lol
m4verick Napisano 13 Marca 2007 Zgłoś Napisano 13 Marca 2007 teraz moga do iraku duzoooo wojska na przemial trzeba
rypson Napisano 13 Marca 2007 Zgłoś Napisano 13 Marca 2007 szczerze mowiac nigdy w to nie uwieze dopuki nie zobacze... nielgalni do wojska... to jest sprzeczne ze wszelkimi prawami panujacymi na swiecie tak mi sie wydaje... wiec podtrzymuje swoja opinie NIe byli, nie sa i nie beda nielegalni emigranci w usa przyjmowiani do wojska....
Szeli Napisano 13 Marca 2007 Zgłoś Napisano 13 Marca 2007 teraz moga do iraku duzoooo wojska na przemial trzeba m4verick jeśli podajesz takie informacje to musisz je potwierdzić jakimiś linkami ze stron rządu USA... bo to, że ktoś zrobił na taki temat reportaż w TV lub prasie to jedno...
m4verick Napisano 13 Marca 2007 Zgłoś Napisano 13 Marca 2007 Szeli a co ty myslisz ze ja podpieram sie jakimis artykulami z gazety i z tv, przeciez to byloby rownoznaczne jakbym sobie to wymysli. Prawdomownosc mediow a rzeczywistoc to dwa rozne swiaty przeciez. Mowie o tym, poniewaz podemna mieszka akorat zolnierz, ktory pracuje w biurze poborowym, sam mi to powiedzial. PS. Oczywiscie takich rzeczy nie przeczytasz na stronie usarmy.com ale jak pojdziesz do biura poborowego to cie z otwartymi rekami przywitaja
cavscout Napisano 14 Marca 2007 Zgłoś Napisano 14 Marca 2007 Szeli a co ty myslisz ze ja podpieram sie jakimis artykulami z gazety i z tv, przeciez to byloby rownoznaczne jakbym sobie to wymysli. Prawdomownosc mediow a rzeczywistoc to dwa rozne swiaty przeciez.Mowie o tym, poniewaz podemna mieszka akorat zolnierz, ktory pracuje w biurze poborowym, sam mi to powiedzial. PS. Oczywiscie takich rzeczy nie przeczytasz na stronie usarmy.com ale jak pojdziesz do biura poborowego to cie z otwartymi rekami przywitaja Przestan p... glupoty bo rece opadaja.
m4verick Napisano 14 Marca 2007 Zgłoś Napisano 14 Marca 2007 widac nikt z was nie chcial isc tutaj do wojska ej dziewczyny, lepiej do wojska isc niz kible czyscic! ups. z wyjatkiem sierzanta cavscout, a ty w ktorej jednostce sluzyles (sluzysz)?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.