Chomik Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Chcialbym wszystkim, odwiedzającym i wspó3tworzącym nasze Forum, z3o?ya najserdeczniejsze, z g3ebi serca p3ynące, ?yczenia z okazji Świąt Bo?ego Narodzenia oraz nadchodzącego Nowego Roku... :smt114 Niech ten zbli?ający sie szybkimi krokami dzien Bo?ego Narodzenia stanie sie okazją do prawdziwego pokoju i pojednania, bez wzgledu na to, gdzie obecnie przebywamy... Niech nape3nia nas radoscią i nieustanną nadzieją! Niech doda nam si3 do dalszego budowania "ma3ych ojczyzn", w których ?yjemy, czy to w Polsce, czy gdzieś daleko - np. za Wielką Wodą... Niech w koncu Nowy Rok przyniesie wszystkim spe3nienie marzen, zw3aszcza tych związanych z tematyką naszego Forum. :czarodziej: A mo?e i dolar pójdzie w koncu w góre? ("Balcerowicz musi odejśa!"). Wszystkiego najlepszego! P.S. Zapraszam do ankiety...
Flame of Udun Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Do3ączam sie do ?yczen. :smt114 Wszystkiego naj w nowym roku. Poz. Fiendix PS Ja tez siedze w Polsce
majka Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Bosz Chomik chociaz w zyczeniach bys cyckow nie pokazywal
waap Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Dziekuje. Takze zycze wszystkim forumowiczom niezapomnianych, sprzedzonych w rodzinnej atmosferze, spokojnych, bialych Swiat Bozego Narodzenia. Niech ta gwiazdka betlejemska, która zaświeci nam o zmroku, doprowadzi Was do szcześcia w nadchodzącym Nowym Roku.
tagus Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Bosz Chomik chociaz w zyczeniach bys cyckow nie pokazywal Przeciez nie pokazal Najlepszego dla wszystkich Tu i Tam paveu (w tym roku w Polsce, nastepne w USA, PA)
nadia Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 Wszystkiego na naj naj lepszego, spelnienia marzen no i zdrowka! Nadia
dmc-88 Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 A ja wam forumowiczom zycze wszystkie na naj najlepszego. duzo zdrowia ,szczescia i oczywiscie spe3nienia waszych najskrytszych marzen )pozdro
mustang7 Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 no to ja te? sie do ?yczen do3ączam PS specjalne ?yczenia dla "californi855"
bridgitka Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 Gwiazdki z nieba dla wszystkich, która bedzie świeci3a nieustannie przez nadchodzący 2005 rok. Don't forget -we've got the faith, which can make our dreams come true:) Peace:)
bridgitka Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 P.S. dawno mnie tu nie by3o i zauwa?yam zmiany: szczególne ?yczenia i pozdrowienia dla naszych nowych moderatorów;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.