JacekN Napisano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2007 Musisz sobie dawac, jak najmniej czasu na myslenie. Uprawiaj duzo sportu. Nie trzymaj sie kurczowo polskich korzeni. Miales powody, zeby wyjechac, to staraj sie poznac ten nowy swiat i szanse jakie w nim masz. Po jakims czasie sobie zweryfikujesz czy idziesz w dobrym kierunku.
max321 Napisano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2007 Skad wy macie czas na tesknote, czy myslenie o Polsce?:) Nie zebym mial cos przeciwko Polsce.
Jackie Napisano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2007 Znajdź ludzi z podobnymi zainteresowaniami co Ty. Ja jeszcze w Polsce udzielałam sie intensywnie w środowisku akwarystycznym i miałam dzięki temu kupę fajnych znajomych, z czego kilka "sztuk" zostało moimi przyjaciółmi. Mam zamiar zrobic podobnie w Chicago, bo tęsknię jak diabli za kręceniem pierdół o akwariach. Mąż niestety nie podziela moich zainteresowań Ludzie nie przyjdą sami, trzeba do nich wyjść.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.