kasiaaa Napisano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2007 aby na pewno musze miec tą wizę. Lecę do narzeczonego na statek na 3 tygodnie z Europy do KAnady i Stanow i z powrotem do Europy gdzie wysiadam. Byl ktos w takiej sytuacji? Czy aby na epwno wiza jest potrzebna?
kasiaaa Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2007 tzn w Europie wsiadam i w Europie wysiadam a jestem w stanach i kanadzie tylko na wodzie:)
sly6 Napisano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2007 a gdzie wsiadzasz na ten statek? mozesz napisac w tej sprawie do Ambasady Kanady: Warsaw-im-enquiry@international.gc.ca
kasiaaa Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2007 na statek w Holandii i wysiadam tez w Holandii a kanade i usa bwede ogladac z portu
kasiaaa Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2007 a gdzie wsiadzasz na ten statek?mozesz napisac w tej sprawie do Ambasady Kanady: Warsaw-im-enquiry@international.gc.ca Ale co im napisac? ze potrzebuje wize tylko do tranzytu? w konsulacie pewnie zapytaja po co jade to im powiem zgodnie z prawdą. Wiesz, boje sie troszke bo widze po postach ze uzyskac wize usa nie jest tak lekko a ja mam az dwie do zdobycia stąd te masowe pytania:)
sly6 Napisano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2007 kasiaaa jak Im napiszesz ze potrzebujesz wiza do tranzytu to pewnie napisze ze musisz ja miec,,opisz cala sytuacje ze wsiadasz w Europie na statek i wysiadasz tez tutaj ale bedziesz na wodach Kanady i ze nie bedziesz tam schodzic na lad.
kasiaaa Napisano 10 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2007 kasiaaa jak Im napiszesz ze potrzebujesz wiza do tranzytu to pewnie napisze ze musisz ja miec,,opisz cala sytuacje ze wsiadasz w Europie na statek i wysiadasz tez tutaj ale bedziesz na wodach Kanady i ze nie bedziesz tam schodzic na lad.[/quotetak zrobie. Dam znac po wszystkim!! trzymaj kciuki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.