Skocz do zawartości

Kupic bilet samemu czy przez BTC?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2850 zl za bilet do Ny do 16 czerwca??

chyba zartujesz cena takiego biletu akurat tam to 2000 zl max 2100

a 2850 zl to by cie kosztowal jak bys go kupil 4 dni przed wylotem a przeciez ty masz duzo czasu na zakup wiec nie wiem skad te ceny...

• 2 tygodnie później...

Napisano

hmm, neiw eim czy to takie opłacalne. Najtańsze bilety jakie znalazłem (Warszawa - LA, wylot 24.06 powrot 8 .10) kosztuja razem z oplatami lotniskowymi kosztuja 2980 + 150$ dla biura razem powiedzmy 3450 (najtanszy wariant) Natomiast oferta BTC do LA to bilet w granicach 2290-2790 + oplaty lotniskowe powiedzmy 600 PLN, tak więc całkiem mozliwe, że na jedno wyjdzie, ale może się myle lub źle szukałem, jesli tak prosze o poprawienie mniew tej kwesti, będe wdzięczny za pomoc!

na stronkach o których wspominaliście nie znalazłem biletów w takich cenach jak mówiliście

Napisano

2 razy lecialam do Stanow z BTC, za drugim razem kupilam samodzielnie bilet (do Denver) i mimo ze musialam zaplacic bTC 'haracz' 400 zl, to i tak bylam do przodu o 300 (!!!) zl. Ceny za bilety, ktore nam proponowali byly po prostu smieszne, a do tego loty z niewiadomo iloma przesiadkami (PL-Europa_Stany_Denver), a ja mialam bilet PL-Europa_Denver, i to nie z Alitali-tak uwielbianej przez BTC.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...