zygmunt007 Napisano 2 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2007 Ja w te wakacje wybieram sie na program w&t wlasnie z biurem YTP! Ale tak czytajac wasze opinie na ich temat to jestem troche zrezygnowany!!! W sumie mam wlasnego pracodawce i tylko zalezy mi zeby przez jakies biuro wyleciec do Stanow! Chyba bede musial sie jeszcze zastanowic, bo papierow jeszcze nie wyslalem!!! Pozdrawiam wszystkich
t0d Napisano 2 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2007 mnie odstręcza jedna rzecz: nigdzie na ich stronie nie ma informacji o cenie programu, jest tylko napisane że "najtaniej" - dlatego wybrałem konkurencję, gdzie jest napisane jakie programy, ile kosztują, jaka jest obecnie obowiązująca promocja no i mam własnego pracodawcę
luk888 Napisano 3 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2007 ile jest tematow o ytp?? omijac! odradzcie znajomym, rodzinie wszystkim tyle biur jest na rynku
ketrab Napisano 10 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2007 ju_ulka on ma racje, mowiac, ze program nie jest dla wszystkich. Tym, ktorzy sie buntuja powtarza wlasnie ten tekst
quicksands Napisano 27 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2007 ...no ja tam nie wiem, jechalem z ytp i poza biletem za 3900 wszystko bylo zgdne z moimi oczekiwaniami. Pracowalem w kasynie w Las Vegas (Circus Circus) jako slot promotion clerk (oferta na to stanowisko byla tylko dla 2 osob)... a co do gadki Pana Michala to sorry ale kto jest naiwny ze mu wierzy? Ja poprostu olalem gadki o seminarium itp i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.