qnnq Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Chciała bym wiedzieć na oko ile można zarobić na czysto czyli od całości zarobków odjąć koszt programu opłaty(mieszkanie itd..) przelot i to co trzeba wydac (odgórnie) nie potrzebuje konkretnych kwot chciała bym wiedzieć jak się na tym wychodzi przy wyjeździe za pierwszym razem i za ewentualnym kolejnym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groch Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ja byłem w poprzednim roku i tak mi się spodobała Ameryka, że większość kasy przepusciłem tam i wcale tego nie żałuje. Ale znajomi, którzy nie tąńczyli zbyt dużo to od 5 do 10 tys dolców. Oczywiście minus program i przelot. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 juz jest pare watkow na ten temat - oraz ankieta - uzyj funkcji szukaj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.