Gosia 21 Napisano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2007 No własnie wchodze o 9:30 ,czy to dobrze? Pierwszy raz jestem na tych targach.O ktorej wy wchodziliscie???
Wojownik Napisano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2007 ja wchodze na 11:30, wiec 2 godziny wczesniej napewno jest duzo lepiej
Gosia 21 Napisano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2007 hmmm ciekawe o której sie te targi zaczynaja.Ja bym chciala podpisac umowe z Hms Host a Ty?
Wojownik Napisano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2007 a ja juz wczesniej zalozylem temacik o nazwie "Targi CIEE - 24 styczen - poznajmy sie !" i tam napisalem ze z PremierAquatics planuje nawiazac wspolprace
fk4 Napisano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2007 heh jak z ppremierem to spoko mozesz nawet po targach do niech pojsc i zawsze jest jakas praca... :roll:
Wojownik Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 hmmm a taka sytuacja wynika z faktu ze : - kiepski pracodawca ? - slaba robota ? - duzo lepszych ofert ? - inne ... ? Wiem ze troche o ratownikach juz bylo na forum, ale niecaly tydzien do targow zostal i chcialbym byc jednak pewny swego wyboru
luk888 Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 dajcie znac jakie roboty byly, ciekawe czy ten sam chlam co rok w rok czy wreszcie sie postrarali. Aha przekazuje dobra nowine od $%^&go prezesa ytp: Wiemy, ze masz sesje i malo czaso, wiec ten mail bedzie krotki. Wlasnie zdobylismy kolejna transze super ofert pracy w USA. Poniewaz oferty sa tak wspaniale, nie moglismy sie powstrzymac i przekazujemy te wspaniala wiadomosc. Jak sie zapisac? Znajdz Parntera YTP na swojej uczelni, badz przyjdz do biura YTP. Trzymamy kciuki za wasze zaliczenia i egzaminy. YTP Family
fk4 Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 kiepski pracodawca ?- slaba robota ? - duzo lepszych ofert ? - inne ... ? Zależy po co jedziesz...praca jak praca,mala firma,konkretna kontrola z ich strony,prawie wogole Polakow przewazne Bługarzy,malo godzin...itd Oczywiscie zartuje ze u nich jest zawsze praca nawet jak pojdziesz o 16 ale z tego co pamietam ludzie sie tam wybierali bo juz nie bylo wyboru albo cos tam... wszytsko to mozesz traktowac w inny sposob jesli np jedziesz sobie na wakacje i nie intersuje cie np ilosc godzin itd ale ogolnie nie wspominam tej firmy dobrze i oni mnie tez hehe
Wojownik Napisano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2007 Uuuu to bardzo nieciekawie ;/ bo ja wlasnie liczylem na duzo godzin, mala kontrole i dobre wspomnienia :( To juz kolejna opinia ktora przemawia za tym zeby z premiere nie jechac:/ A nie ma takiej mozliwosci zeby na basenie sie poobijac i jakas druga robote znalezc ? A tak podsumowujac, to nie polecasz zupelnie tej firmy ;>?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.