Gosia 21 Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 No własnie wchodze o 9:30 ,czy to dobrze? Pierwszy raz jestem na tych targach.O ktorej wy wchodziliscie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojownik Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 ja wchodze na 11:30, wiec 2 godziny wczesniej napewno jest duzo lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia 21 Posted January 17, 2007 Author Report Share Posted January 17, 2007 hmmm ciekawe o której sie te targi zaczynaja.Ja bym chciala podpisac umowe z Hms Host a Ty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojownik Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 a ja juz wczesniej zalozylem temacik o nazwie "Targi CIEE - 24 styczen - poznajmy sie !" i tam napisalem ze z PremierAquatics planuje nawiazac wspolprace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia 21 Posted January 17, 2007 Author Report Share Posted January 17, 2007 ups:) rzeczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk4 Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 heh jak z ppremierem to spoko mozesz nawet po targach do niech pojsc i zawsze jest jakas praca... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojownik Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 hmmm a taka sytuacja wynika z faktu ze : - kiepski pracodawca ? - slaba robota ? - duzo lepszych ofert ? - inne ... ? Wiem ze troche o ratownikach juz bylo na forum, ale niecaly tydzien do targow zostal i chcialbym byc jednak pewny swego wyboru Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk888 Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 dajcie znac jakie roboty byly, ciekawe czy ten sam chlam co rok w rok czy wreszcie sie postrarali. Aha przekazuje dobra nowine od $%^&go prezesa ytp: Wiemy, ze masz sesje i malo czaso, wiec ten mail bedzie krotki. Wlasnie zdobylismy kolejna transze super ofert pracy w USA. Poniewaz oferty sa tak wspaniale, nie moglismy sie powstrzymac i przekazujemy te wspaniala wiadomosc. Jak sie zapisac? Znajdz Parntera YTP na swojej uczelni, badz przyjdz do biura YTP. Trzymamy kciuki za wasze zaliczenia i egzaminy. YTP Family Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk4 Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 kiepski pracodawca ?- slaba robota ? - duzo lepszych ofert ? - inne ... ? Zależy po co jedziesz...praca jak praca,mala firma,konkretna kontrola z ich strony,prawie wogole Polakow przewazne Bługarzy,malo godzin...itd Oczywiscie zartuje ze u nich jest zawsze praca nawet jak pojdziesz o 16 ale z tego co pamietam ludzie sie tam wybierali bo juz nie bylo wyboru albo cos tam... wszytsko to mozesz traktowac w inny sposob jesli np jedziesz sobie na wakacje i nie intersuje cie np ilosc godzin itd ale ogolnie nie wspominam tej firmy dobrze i oni mnie tez hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojownik Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Uuuu to bardzo nieciekawie ;/ bo ja wlasnie liczylem na duzo godzin, mala kontrole i dobre wspomnienia :( To juz kolejna opinia ktora przemawia za tym zeby z premiere nie jechac:/ A nie ma takiej mozliwosci zeby na basenie sie poobijac i jakas druga robote znalezc ? A tak podsumowujac, to nie polecasz zupelnie tej firmy ;>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.