klaudek Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 Witam! Czy ktoś z Was miał już ten test, jakich pytań można się spodziewać. Jestem już w wirze sesji i czasu na powtórki braknie, za każdą pomoc byłbym bardzo wdzięczny.
luk888 Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 chlopie musialbys nie umiec powiedziec maj nejm iz zeby cie nie wzieli. Ty placisz im pense z ciebie zyja, menadzerem tam nie bedziesz wiec chill out. Do mnie nawet nie zadzwonili choc mieli a bylem na ultra prestizeowej opcji platinum club z ytp!!!
klaudek Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 z ytp ? heheh też mi porównanie akurat miałem już z Fostera test internetowy to nie był w stylu "łats maj nejm", więc jak ktoś miał już test telefoniczny to bardzo proszę o pomoc. Lepiej dmuchać na zimne.
bystrzak Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 Wszystkie te testy w biurach to taka wielka ściema.Nie masz co sie stresować. Jeśli mialeś jaką kolwiek styczność z angielskim to na pewno dasz radę.Lepiej poucz sie na sesje Pozdrowionka
Sajo Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 Ja miałam już rozmowę z Fostera Pytali dlaczego zamierzam wyjechać do Stanów, czy gdzieś wcześniej pracowałam, jak zamierzam szukać pracy itd. Styl pytań podobny do tych w teście. Pani egzaminująca mnie była bardzo miła i mówiła wyraźnie
kantowa Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 Nie ma sie czym przejmowac Poprostu sprawdzaja czy w ambasadzie sobie poradzisz: czyli np. na ktorym roku jestes? co studiujesz? kiedy konczysz stydia? dlaczego chcesz jechac do ua? powiedz cos o sobie.... ? itp....nic trudnego.......
lorkendtrawel Napisano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2007 :hahaha: Dobre, naprawde swietny temat. Test znajomosci jezyka angielskiego... :rotfl2: Powiem prosto z mostu: was chyba po****** -oszaleliscie! I wy tutaj w polsce sie boicie ze nie odpowiecie na jakies pyatania? :rotfl: Nie wiem po co w takim razie jedziecie na worka? Na zarobek - nie polecam. A jak dla mnie jesli masz jakies watpliwosci czy sobie poradzisz w stanach z taka znajomoscia jezyka to pewnie sobie nie poradzisz. No oczywiscie jak chcesz z grupa polakow no to moze cos z tego bedzie. Jak dla mnie jest to po prostu ŻAŁOSNE. :roll: PS. Ten tekst: "Pani egzaminująca mnie była bardzo miła i mówiła wyraźnie" mnie po prostu rozwalił - ktoś powinien dostac za niego nagrode. Ludzie jesli myslicie ze w stanch beda do was mowili miło i wyraznie to sie mylicie.
klaudek Napisano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2007 Słuchaj typie co ma ufoludka w avatarze, nie mam teraz czasu na powtórki, a zależy mi na dobrej recenzji, po zimowej sesji zamierzam dobić kurs, obecnie czasu nie mam, a już teraz rozdzielają pracę. Skrzacie, ja nie zamierzam tak jak ty potem zrzędzić na forum jaki to los jest kiepski dla mnie i jak bardzo mnie wyciulał w USA, sam gdybyś był taki spec, przed swoim pierwszym wyjazdem to mogłeś wejść na forum i poczytać recenzje o YTP które Ciebie tak skrzywdziło. Więc teraz nie rób z siebie takiego chojraka.
Groch Napisano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2007 Zgadzam się z lorkendtrawel'em, jeśli ktoś sra się przed tymi pseudotestami w biurach, które nie mają nic wspolnego z językiem, którym posługują się ludzie w stanach to wow normalnie...
Sajo Napisano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2007 :PS. Ten tekst: "Pani egzaminująca mnie była bardzo miła i mówiła wyraźnie" mnie po prostu rozwalił - ktoś powinien dostac za niego nagrode. Ludzie jesli myslicie ze w stanch beda do was mowili miło i wyraznie to sie mylicie. Chcesz mi dać nagrodę? Mogę podać pełne dane Sorry, ale nie wiem gdzie wnioskujesz z moich słów, że sądzę, iż ludzie w USA będą mili (nie: mówili miło) i będą mówić wyraźnie. Zrelacjonowałam tylko jak przebiegała ta rozmowa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.