lejk Napisano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2007 Witam, Przyslali mi juz oferte na targi w lutym - a Wam? Bylem raz z CCUSA, w Dorneyu, wiec jednego pracodawce znam z autopsji, a jak inni? byliscie z nimi moze? kogo polecacie? czekam na opinie! dla formalnosci, wymienie kto jest do wyboru, moze ktos cos o nich slyszal... wiec: Big Sky Resort - Big Sky, MT Cedar Point Amusement Park - Sandusky, OH Dorney Park and Wildwater Kingdom - Allentown, PA Grand Canyon National Park Lodges - Grand Canyon, AZ Jenkinson’s Pavilion - Pt. Pleasant Beach, NJ Recreational Enterprises Inc - Laurel, MD Six Flags- Illinois - Gurnee, IL Valleyfair Family Amusement Park - Shakopee, MN
wink Napisano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2007 Ja byłem rok temu w Valleyfair; praca...jak to praca, zależy jeszcze gdzie cie ulokują. W każdym razie klimat (zwłasza poza godz. pracy) wporzo.. dużo ciekawych ludzi mozna poznać
defi_84 Napisano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2007 ja jade w tym roku i raczej jestem zdecydowana na jenkinson'a
pawelkrk2 Napisano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2007 a ja bylem w Dorney Parku ale.... sie pobawic i uwazam go za najlepszy park rozrywki jezlei chodzi o jazde i rollercoastery wiec jesli zalezy ci na tym to jedz tam:) ale minusem (dla innych plusem) jets to ze pracowalo tam pelno polakow....
jok Napisano 6 Marca 2007 Zgłoś Napisano 6 Marca 2007 a co sądzicie o tym big sky? oferta brzmiała zachęcająco, podobnie ich strona internetowa, jednak nigdzie w internecie nie mogłem znaleść jakiś opinii na ich temat, więc brałem ich pod uwagę jako drugiego alternatywnego pracodawcę. Nieciekawe jest to, że praktycznie przez 3-4 miesiące siedzisz na odludziu, zwiedzanie, zakupy itp. są praktycznie możliwe tylko po pracy (brak nawet transportu publicznego do tego miasteczka). Jedni się w takim miejscu dobrze bawią urządzając wycieczki górskie, uprawiając różne dość egzotyczne jak na polskie warunki sporty (podobno jest spory wybór), ale drudzy będą się tam przeraźliwie nudzić...
piter86 Napisano 6 Marca 2007 Zgłoś Napisano 6 Marca 2007 Tez sie zastanawialem nad Big Sky ale zrezygnowalem, bo po pierwsze- bardzo malo o nich opinii, a po drugie tak jak wyzej wspomniano to takie za[beeep]e i jak bedzie malo roboty w osrodku to raczej ciezko bedzie 2 robote znalezc ;]
piter86 Napisano 7 Marca 2007 Zgłoś Napisano 7 Marca 2007 Ja w koncu zdecydowalem sie na Cedar Point... Nie jest to moze wymarzone miejsce, ale powiedzmy sobie szczerze- jakis rewelacyjnych stanowisk to CCUSA nie mialo ;] A w moim przypadku przewazyl fakt, ze jest tam bardzo latwo o nadgodziny, ladne miejsce (nad samym jeziorem Erie) i bardzo tanie zakwaterowanie.
jok Napisano 8 Marca 2007 Zgłoś Napisano 8 Marca 2007 Ja rozważałem Cedar jako opcję numer 2, ale w końcu zdecydowałem się wrócić po raz drugi w to samo miejsce -> do Jenkinson's Pavilion i jestem happy A w Jenksie też bardzo łatwo o nadgodziny no i drugą pracę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.