diorella Napisano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 :wink: jade na pó3 roku do Californi( Los Angeles)oko3o 20 stycznia i nie wiem czy mam obkupia sie ciuchami w polsce bo teraz u nas zaczynają sie wyprzedarze czy mo?e tam jest taniej i nie warto?A jak tam wygląda sytuacja z markowymi kosmetykami Jakie tam są ceny? Prosze doradzcie mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 :wink: jade na pó3 roku do Californi( Los Angeles)oko3o 20 stycznia i nie wiem czy mam obkupia sie ciuchami w polsce bo teraz u nas zaczynają sie wyprzedaze czy mo?e tam jest taniej i nie warto?A jak tam wygląda sytuacja z markowymi kosmetykami Jakie tam są ceny? Prosze doradzcie mi Tak, tam jest taniej... Nie, nie obkupuj sie w Polsce, wrecz odwrotnie - zabierz niemal pusta walizke... Kosmetyki tez sa o wiele tansze! Polecam zwlaszcza sklepy zwane Outlets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hania Napisano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Jak zachodnie wybrzeze to polecam Ross'a - nakupisz sobie duuuuuzo ciuchow i przy okazji druga ogromna walizke,zeby wszystkie te rzeczy zabrac do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
637th Napisano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 w US są naprawde świetne ciuchy i tanie co wa?ne .Moja rada nie kupuj w Polsce bo tam jest naprawde z czego wybieraa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 warto kupowac ubrania markowe, kosmetyki, komputery i aparaty... i wszystko sprzedac w Polsce.. - najlepiej przez allegro. F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marciajn Napisano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Jak zachodnie wybrzeze to polecam Ross'a - nakupisz sobie duuuuuzo ciuchow i przy okazji druga ogromna walizke,zeby wszystkie te rzeczy zabrac do Polski ROSS - dress for less polecam! maja markowy asortyment tylko nienajswiezsze kolekcje. ale mozna np. kupic [beeep] Levis'y za $9.99 + tax prawda tez, ze czasem naprawde trudno jest znalezc fajne ciuchy... bo amerykanie to nie maja najlepszego gustu i sie raczej dziwnie ubieraja :oops: ale jak dobrze poszukasz to np. bardzo fajne t-shirty kupisz za $8-15 udanych zakupow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bridgitka Napisano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 zgadzam sie ze wszystkimi powy?szymi wypowiedziami - ja pojecha3am z jedną walizką, a wróci3am z dwoma:) Do listy ' poleconych' dodam jeszcze TJ Maxa - tylko tam tzreba umiejetnie coś odpowiedniego znale1a:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 zgadzam sie ze wszystkimi powy?szymi wypowiedziami - ja pojecha3am z jedną walizką, a wróci3am z dwoma:) Do listy ' poleconych' dodam jeszcze TJ Maxa - tylko tam tzreba umiejetnie coś odpowiedniego znale1a:)) hehe jakby co ciuchy wysyla sie poczta a sprzet elektroniczny bierze sie ze soba. F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bridgitka Napisano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 tak, zgadzam sie, ale musia3am sie w coś ubieraa podczas zwiedzania USA :wink: w ka?dym bąd1 razie nastepnym razem wyśle wszystko-bedzie 3atwiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek Napisano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 A nie ma potem problemow z przywiezieniem tego do Polski?? Jak wytlumacze, ze 3 cyfrowki sa na wlasny uzytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.