diorella Napisano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2004 :wink: jade na pó3 roku do Californi( Los Angeles)oko3o 20 stycznia i nie wiem czy mam obkupia sie ciuchami w polsce bo teraz u nas zaczynają sie wyprzedarze czy mo?e tam jest taniej i nie warto?A jak tam wygląda sytuacja z markowymi kosmetykami Jakie tam są ceny? Prosze doradzcie mi
Chomik Napisano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2004 :wink: jade na pó3 roku do Californi( Los Angeles)oko3o 20 stycznia i nie wiem czy mam obkupia sie ciuchami w polsce bo teraz u nas zaczynają sie wyprzedaze czy mo?e tam jest taniej i nie warto?A jak tam wygląda sytuacja z markowymi kosmetykami Jakie tam są ceny? Prosze doradzcie mi Tak, tam jest taniej... Nie, nie obkupuj sie w Polsce, wrecz odwrotnie - zabierz niemal pusta walizke... Kosmetyki tez sa o wiele tansze! Polecam zwlaszcza sklepy zwane Outlets.
Hania Napisano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2004 Jak zachodnie wybrzeze to polecam Ross'a - nakupisz sobie duuuuuzo ciuchow i przy okazji druga ogromna walizke,zeby wszystkie te rzeczy zabrac do Polski
637th Napisano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2004 w US są naprawde świetne ciuchy i tanie co wa?ne .Moja rada nie kupuj w Polsce bo tam jest naprawde z czego wybieraa :wink:
Flame of Udun Napisano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2004 warto kupowac ubrania markowe, kosmetyki, komputery i aparaty... i wszystko sprzedac w Polsce.. - najlepiej przez allegro. F
Marciajn Napisano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2004 Jak zachodnie wybrzeze to polecam Ross'a - nakupisz sobie duuuuuzo ciuchow i przy okazji druga ogromna walizke,zeby wszystkie te rzeczy zabrac do Polski ROSS - dress for less polecam! maja markowy asortyment tylko nienajswiezsze kolekcje. ale mozna np. kupic [beeep] Levis'y za $9.99 + tax prawda tez, ze czasem naprawde trudno jest znalezc fajne ciuchy... bo amerykanie to nie maja najlepszego gustu i sie raczej dziwnie ubieraja :oops: ale jak dobrze poszukasz to np. bardzo fajne t-shirty kupisz za $8-15 udanych zakupow!!!
bridgitka Napisano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2005 zgadzam sie ze wszystkimi powy?szymi wypowiedziami - ja pojecha3am z jedną walizką, a wróci3am z dwoma:) Do listy ' poleconych' dodam jeszcze TJ Maxa - tylko tam tzreba umiejetnie coś odpowiedniego znale1a:))
Flame of Udun Napisano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2005 zgadzam sie ze wszystkimi powy?szymi wypowiedziami - ja pojecha3am z jedną walizką, a wróci3am z dwoma:) Do listy ' poleconych' dodam jeszcze TJ Maxa - tylko tam tzreba umiejetnie coś odpowiedniego znale1a:)) hehe jakby co ciuchy wysyla sie poczta a sprzet elektroniczny bierze sie ze soba. F
bridgitka Napisano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2005 tak, zgadzam sie, ale musia3am sie w coś ubieraa podczas zwiedzania USA :wink: w ka?dym bąd1 razie nastepnym razem wyśle wszystko-bedzie 3atwiej:)
rysiek Napisano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2005 A nie ma potem problemow z przywiezieniem tego do Polski?? Jak wytlumacze, ze 3 cyfrowki sa na wlasny uzytek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.