Skocz do zawartości

SFO-WAW-SFO...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z gory przepraszam za nic nie wnoszacego posta , ale musze sobie ulzyc.

Cholera jasna!! Dlaczego bilety sa takie drogie?? Dlaczego dolar taki tani?? Aghhhhhh!!

Kurcze, wiem, ze ceny w PLN sie nie pozmienialy zbytnio przez ostatnie pare miesiecy, ale za roundtrip ktory kosztowal mnie w sierpniu $650 dzis musze zaplacic $850 :evil:

I wszystko byloby fajnie, ale jak sie zarabia w dolarach a nie w zlotowkach to ta roznica boli :beksa:

Nic, poczekam do stycznia, moze bedzie jakies promo (pani z Almaturu mowila ze bedzie).

pozdrawiam z San Francisco,

dagmarcia

PS jeszcze raz przepraszam za posta nie informujacego o niczym innym, poza moim zlym humorem spowodowanym umocnieniem sie polskiej zlotowki

Napisano

No wiec tak. Biletu jeszcze nie kupilam, poki co zabookowalam to co jest w BA. Cena - nieco ponad PLN 2.5K. Podana w PLN. Na USD wychodzi to c.a. $850. W sierpniu kupowalam bilet w podobnej cenie w PLN, ale na dolary wychodzilo to c.a. $650. Stad moja rozpacz...

Ale:

1/ w styczniu ma byc jakies promo w Almaturze

2/ Karina podala mi pare namiarow gdzie moge cos taniej znalezc (dzieki Karina!), wiec sie rozejrze i dam znac jak cos wyniucham

pozdrawiam z zalanego dzis deszczem San Francisco,

dagmarcia

Napisano

Tak, w obie strony. Przylatuje do PL przed Easter, wylot z powrotem do US 3. kwietnia.

Lecac tam kupowalam bilet normalny, bez zadnych znizek. Teraz tez...

pozdrowienia z San Francisco,

dagmarcia

PS matko jedyna, juz czwarty dzien pada - co to sie porobilo :shock:

Napisano

Dokladnie tak. Jedyna nadzieja to promocja Almaturu (choc nie spodziewam sie zeby jakis super deal zdobyc) oraz cud ktory sprawi ze dolar nagle wyskoczy w gore. Ja jednak jestem bardzo down-to-earth i w cuda nie wierze :?

pozdrawiam,

dagmarcia

PS wyszlo slonce! niemozliwe!

Napisano

No wiem, wiem... Ogolnie to juz mi przeszla zlosc i pogodzilam sie z faktem ze chcac zobaczyc ziemie ojczysta musze sie pozegnac z okragla sumka $850... Coz, nie ma nic za darmo...

pozdrawiam z San Francisco,

dagmarcia

PS pogoda sfiksowala: na przemian pada obrzydliwy deszcz i swieci piekne slonce... :co:

Napisano

z tego co wiem to nie przelicza sie ju? w Polsce cen biletów lotniczych po kursie dnia tylko po sztywnym z zesz3ego (ju? :wink: ) roku...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...