justynka184 Napisano 10 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2007 odnośnie tahoe wiecej informacji mozesz znalezc na gronie, jezeli masz tam konto. a jezeli szukasz krytycznych wypowiedzi to przeczytaj ten temat "amerkian dream" http://grono.net/forum/topic/1125224/0/
aga_wrr Napisano 11 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2007 south lake tahoe.....pierwszy raz w USA .... hm...mało opini na temat tej miesciny na forum.. ktos moze ma wiecej info?? Piekne miejsce, nie mozna sie tam chyba nudzic. Moim zdaniem wyjatkowa miescinka Kilka dosyc duzych kasyn - wiec i z praca nie powinno byc problemow. Podsumowujac - zazdroszcze i zycze udanych wakacji.
anik Napisano 12 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2007 wyboera sie moze ktos tez do lake tahoe??? ja wylatuje 3 czerwca....
walt Napisano 12 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2007 south lake tahoe.....pierwszy raz w USA .... hm...mało opini na temat tej miesciny na forum.. ktos moze ma wiecej info?? Witam. Mozesz mi napisac gdzie znalazles swojego pracodawce i gdzie bedziesz pracowal? Ja tez wybieram sie do Kaliforni, ale nie mam jeszcze pracodawcy. A tak w ogole to bedzie juz moj 3 wyjazd na W&T. Bylem tez w Kaliforni, bylo wspaniale. Jesli nastawiasz sie rowniez na podroze to na pewno bedziesz zadowolony. Obowiazkowo trzeba kupic auto, bo bez niego to w USA ciezko. pozdrawiam Maciek
ju_ulka Napisano 12 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2007 Yosemite NP California od 8 maja -------------- 3 maj ----> Los Angeles 8)
Mingan Napisano 20 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2007 San Diego, 10 czerwiec co będziesz robić w SD i z jakiego biura jedziesz?
Raphael Napisano 20 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2007 bedę pracował dla HMS host, typowa praca na food-courtach (ew. sklepach wolnocłowych) na lotniskach. Baaardzo różne lokale, i kwestią szczęścia (albo nieszczęścia) jest czy będę pracować w Starbucksie, lub w jakimś barze, czy w Burger Kingu ..nie wstydzę się obcych ludzi, więc jestem dobrych myśli, i mam nadzieje że nie bede pracował w kuchni.. praca jako barista, barman albo cashier mi odpowiada --biuro.. bez kryptoreklamy, po prostu mam go pod ręką: almatur
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.