seguar Napisano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2007 Reedsburg w Wisconsin, 1 czerwca, fabryka Pace Industries. Byl tam ktos może??
adi1984 Napisano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2007 WItam, doczytalem sie gdzies na forum ( juz nie wiem gdzie;p) o wycieczkach promowych, z Florydy typu: Miami - Bahamy - Belize- Meksyk - Miami 7 dni Miami - Bahamy - Dominikana - Jamajka- Belize - Meksyk 14 dni z tego co wtedy wyczytalem to ceny nbyly przystepne w porownnaiu do niektorych waszych wypraw bo za ten 7 dniowy rejs, bylo chyba 400$ Czy ktos ma jakies linki do biur z Miami ktore takie cos organizują bo na google nie umie jakos wypatrzec;) , albo czy ktos juz byl itd? czy ktos planuje taka wycieczke okolo 15 Wrzesnia ;-) albo jakas objazdowke autem po wschodnim wybrzezu ( a mzoe nawet na zachod) po najpiekniejszych miejscach, bo z dziewczyną chetnie zainteresujemy sie tym ;-) Pozdrawiam
Marcin20 Napisano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2007 Mozesz przejzec strony takie jak : www.expedia.com www.travelocity.com www.orbitz.com www.priceline.com www.chepatickets.com Tam znajdziesz w zakladce cruises info o tych rejsach... Ja mysle o takiej wyprawie lecz bylaby troszeczke wczesniej bo jakos od 1 wrzesnia, bo 11 juz wracam do Polski... Pzdr!!
Danuś Napisano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2007 Foxwoods 2 czerwca .Do Marcina20 => Co do tych wycieczek ja straaasznie bym chciała pojechać na jakis rejsik, tudzież gdzie indziej na min tygodniowy wypoczynek.D:D:D Pozdro
milcia84 Napisano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2007 w te wakacje kierunek RENO, Nevada:P
Oskar83 Napisano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2007 Myrtle Beach SC - 5 czerwca, Food Lion
Kondi Napisano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2007 bede pierwszy raz w Stanach, Wildwood od 5 czerwca pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.