martinsen Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2007 ooooo fanie ....wlasnie mamy zamiar w jakis weekend zwiedzic Waszyngton ...z OC nie jestdaleko wiec obowiazkowo ....juz sie nie moge doczekac ..pozatym baltimore i filadefia blizutko ,,tak wiec obowiazkowo te trzy mista:P baltimore podobniez bardzo ladne
Marcin20 Napisano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2007 a co w tym dc takiego fajnego ze tam wszyscy jada? Imprezy ... choc wiele osob z DC decydujac sie na wypad do klubu, wyjezdzaja do Baltimore i calkowicie ich popieram baltimore podobniez bardzo ladne Ladne?? Zalezy jakie dzielnice ..ale to jak i w kazdym miescie. Mieszkalem w Baltimore przez 4 miesiace(nie za wiele :/) i uznaje je za 4 najlepsze miesiace spedzone w US a troche ich juz bylo...Baltimore jest... "specyficzne" ..."klimat" tego miasta mozna zaczerpnac dopiero tam mieszkajac.. ja tylko poczulem malutki aromat potencjalu kulturowego tego miejsca i zauroczylem sie w nim . Uwazam je za obowiazkowy punkt do odwiedzenia na wsch. wybrzezu... Taka moja opinia Pozdrawiam !!
TT Napisano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2007 Portsmouth (VA) 22 czerwiec do 25 wrzesień Pracował ktoś moze w Portsmouth w restauracji RogerBrowns?? Jesli tak co co możecie o niej powiedzieć? Pozdrawiam!
fk4 Napisano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2007 DC blee bylem tak 2 razy i nie chce byc juz 3 wszytsko takie samo wszedzie pelno pał i ogólnie oprocz 5 munumentow nic nie ma imprezy hm srednio choc love stary dream wymiata!!
Marcin20 Napisano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2007 Kwestia gustu i ekipy ktora jest z Toba, ale jak najbardziej jest duzo ciekawych i "mniej ciekawych" miejsc i aktywnosci Pzdr !!
b1ogusz Napisano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2007 18 czerwca - Sacramento, CA - ktos byl? Ciekawa miejscowka, imprezy?
kikunia Napisano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2007 hej ja juz drugi raz jade do Virgini- williamsburg wesołe miasteczko Busch Gradens :lol: a do food liona to sie na zakupki chodziło, jak sie tam pracuje to ciezko powiedziec natomiast z tego co pamietam to mieli tam 7$ za godzine
lydiaa Napisano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2007 i juz myśle o tych wszystkich kanionach, ktore tam na mnie czekają i tych wszystkich pueblach w Nowym Meksyku, ktore odwiedze.... I Road 66, która musze sie przejechac....Ajjjjjj;> pieknie bedzie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.