Skocz do zawartości

Gdzie jedziecie w lato 2007 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ooooo fanie ....wlasnie mamy zamiar w jakis weekend zwiedzic Waszyngton ...z OC nie jestdaleko wiec obowiazkowo ....juz sie nie moge doczekac ..pozatym baltimore i filadefia blizutko ,,tak wiec obowiazkowo te trzy mista:P baltimore podobniez bardzo ladne

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
a co w tym dc takiego fajnego ze tam wszyscy jada?

Imprezy ;)... choc wiele osob z DC decydujac sie na wypad do klubu, wyjezdzaja do Baltimore i calkowicie ich popieram :P

baltimore podobniez bardzo ladne

Ladne?? Zalezy jakie dzielnice ;)..ale to jak i w kazdym miescie. Mieszkalem w Baltimore przez 4 miesiace(nie za wiele :/) i uznaje je za 4 najlepsze miesiace spedzone w US a troche ich juz bylo...Baltimore jest... "specyficzne" :D ..."klimat" tego miasta mozna zaczerpnac dopiero tam mieszkajac.. ja tylko poczulem malutki aromat potencjalu kulturowego tego miejsca i zauroczylem sie w nim :lol: . Uwazam je za obowiazkowy punkt do odwiedzenia na wsch. wybrzezu...

Taka moja opinia :)

Pozdrawiam !!

Napisano

Portsmouth (VA) 22 czerwiec do 25 wrzesień :)

Pracował ktoś moze w Portsmouth w restauracji RogerBrowns?? Jesli tak co co możecie o niej powiedzieć?

Pozdrawiam!

Napisano

DC blee

bylem tak 2 razy i nie chce byc juz 3

wszytsko takie samo

wszedzie pelno pał

i ogólnie oprocz 5 munumentow nic nie ma

imprezy hm srednio

choc love stary dream wymiata!!

Napisano

hej :)

ja juz drugi raz jade do Virgini- williamsburg wesołe miasteczko

:D:):DBusch Gradens :lol: :lol: :lol:

a do food liona to sie na zakupki chodziło, jak sie tam pracuje to ciezko powiedziec natomiast z tego co pamietam to mieli tam 7$ za godzine

Napisano

i juz myśle o tych wszystkich kanionach, ktore tam na mnie czekają:) i tych wszystkich pueblach w Nowym Meksyku, ktore odwiedze.... I Road 66, która musze sie przejechac....Ajjjjjj;> pieknie bedzie:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...