karus Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Zastanawiam się czy zaglądają tu osoby które nie lecą w tym roku na W&T ?? Ja pierwszy raz od 4 lat chce spędzic lato w PL , ew. na miesiąc do Anglii wyskocze... Wszystkim którzy lecą za ocean zyczę powodzenia i nizapomnianych wakacji... pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ja już jadę ostatni raz, w zasadzie do ostatniego miejsca które chciałbym odwiedzić/zobaczyć a za rok chyba muszę myśleć o jakiś praktykach i chciałbym odwiedzić Azję lub Afrykę , w USA jest niesamowicie ale na świecie jest jeszcze kilka innych miejsc do zobaczenia/pomieszkania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 A ja sie ciagle waham, bo z jednej strony chce, ale z drugiej cos, a w zasadzie Ktos mnie trzyma w Polsce. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrk2 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 a ja bardzo bym chcial i w sumie mam juz zalatwione ale..... koncze juz studia i w sumie czas znalezc sobie porzadna super platnie prace:) wiec jak cos znajde to pewnie ze smutkiem ale zostane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 ja się jeszcze waham, ale raczej już nie pojadę, rozglądam się za pracą, a do USA tylko turystycznie pojadę, jeśli już Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 3 razy pod rzad bylam na W&T, teraz czas spedzic jedne wakacje w PL ...chyba... ale jakis tam zal pozostaje, bo z jednej strony znow chcialoby sie spedzic super wakacje w USA, a z drugiej juz nie chce mi sie znow jechac tylko na 3-4 miechy, zaczynac all od poczatku... Wiec jak wrocie jeszcze do USA to pewnie bedzie to internship albo h2b... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrielangel Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 a dlaczego nie mieliby dostac poraz 4ty wizy ? ja bez problemu dostalem jak i reszta znajomych. pozniej jeszcze turystyczna dostalem tez bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-sylwia- Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 ja w tym roku też zostaje w PL (kończę studia) może na wakacje gdzieś wyskoczę....ale to już nie to samo co pobyt w USA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 aktualnie chyba kwestia dostawania wiz J1 trochę się rozluźniła i chyba u biegłym roku prawie wszyscy dostali tą wizę , nie wiem ja odniosłem takie wrażenie że rok temu cała wizyta w ambasadzie przebiegła o wiele bardziej gładko niż dwa lata temu. Może to moje wyłącznie osobiste wrażenie a może coś w tym jest nie chcę zbytnio krakać ale za 3 razem chciałbym mimo wszystko j1 też otrzymać :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.