ive23 Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 wybiera się ktoś w tym roku Las Vegas? w zeszłym roku byłam z Columbusem, ale w tym roku nie mają oferty w Vegas... Zastanawiam się nad wyjazdem na job hunting ale nie mam za bardzo chętnych..a sama raczej nie chcę lecieć.. Jeśli ktoś z was się wybiera proszę o kontakt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneti Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 czesc tez wybieramy sie do vegas, poki co jest nas 5, (3 chlopcow , dwie dziewczynki) jedziemy na job hunting. tez kazdy z nas byl wczesniej z columbusa tyle, ze w north carolinie i teraz chcemy sprobowac czegos nowego czyli vegas;> gdzie bylas w zeszlym roku?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneti Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 odpisz jak najpredzej bo bardzo nas zaintrygowalas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinsen Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 hej co to jest job hunting ....ja poczatkujacy work&travelowiec googl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ive23 Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 odpisz jak najpredzej bo bardzo nas zaintrygowalas... napisałam ci na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
agatenka Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 hej co to jest job hunting ....ja poczatkujacy work&travelowiec googl Nie musisz mieć podpisanego kontraktu przed wyjazdem – pracy szukasz już na miejscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinsen Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 aha no ale to jest ryzyko.......no chyba ze juz znacie miejscowy rynek ....i wiecie czego sie spodziewac .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Pluskota Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Hej, Ja mysle o californii, ale Newada tez moze byc i mysle ze z ekipa moglabym pojechac na poszukiwanie pracy..:)Bede 13 marca w krakowie na work&travel, jesli moglabys rowniez tam byc to mozemy sie spotkac i pogadac o szczegolach... Pozdrawiam Ewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudka20 Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Chech ja razem z moim chlopakiem jedziemy w tym roku do Vegas bylismy w zeszlym i tak nam sie spodobalo ze wracamy ja wracam do mojego pracodawcy ale on jedzie na job hunting jezeli chcecie informacji odnosnie mieszkania itp. napiszcie sandstorm6@poczta.fm Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksands Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 napiszcie dzien przylotu do Vegas, obojetnie job hunting czy z pracodawca. Chce wiedziec jak sprawa wyglada :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.