Marianna Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 dzis dzwonilam do biura camp america i dowiedzialam sie ze osoby ktore powracaja po raz kolejny na camp musza odbya rozmowe z konsulem. Pani na moje pytanie dlaczego odpwiedziala ze w celu zostawienia odciskow palcy. Na rozmowe trzeba zabrac ligitymacje, indeks i zaswiadzcenie z uczelni ze studiujemy.
Chomik Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 dzis dzwonilam do biura camp america i dowiedzialam sie ze osoby ktore powracaja po raz kolejny na camp musza odbya rozmowe z konsulem. Pani na moje pytanie dlaczego odpwiedziala ze w celu zostawienia odciskow palcy. Na rozmowe trzeba zabrac legitymacje, indeks i zaswiadczenie z uczelni, ze studiujemy. W Ambasadzie wizyte zlozyc bedzie musial KAZDY... :evil:
Flame of Udun Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 dzis dzwonilam do biura camp america i dowiedzialam sie ze osoby ktore powracaja po raz kolejny na camp musza odbya rozmowe z konsulem. Pani na moje pytanie dlaczego odpwiedziala ze w celu zostawienia odciskow palcy. Na rozmowe trzeba zabrac ligitymacje, indeks i zaswiadzcenie z uczelni ze studiujemy. dokladnie tak musza pobrac twoje odciski palcow do kazdej wydanej wizy. Czyli nawet za rok znowu (jesli w tym roku wyjedziesz) bedziesz musial sie stawic aby uzyskac J1... F
Marianna Napisano 3 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 w tamty roku jak i w poprzednich uczestnicy którzy, wyje?dzali na camp po raz klejny nie musieli stawiac sie w ambasadzie.....takze w tym roku mamy dodatkowe utrudnienie not good ;-)
Flame of Udun Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 w tamty roku jak i w poprzednich uczestnicy którzy, wyje?dzali na camp po raz klejny nie musieli stawiac sie w ambasadzie.....takze w tym roku mamy dodatkowe utrudnienie not good ;-) Rok temu osoby ktore byly juz na J1 nie musialy sie stawic w ambasadzie - dopiero w lipcu?/sierpniu? - juz nie pamietam - wprowadzili pobieranie odciskow i wszyscy musza sie stawic. F
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.