anastazja Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 Jejku juz miesiac jestem w programie a tu zadnych telefonow...........dol:(:(
Flame of Udun Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 Jejku juz miesiac jestem w programie a tu rzadnych telefonow...........dol:(:( Rozumiem ze juz miesiac temu zapisalas sie na aupair/high school i nie masz zadnej oferty? U kogo sie zapisalas? F
Chomik Napisano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2005 Au Pair in USA guide Nastko, co masz na mysli, piszac "juz miesiac jestem w programie"? Miesiac temu zlozylas dokumenty? Z tego co wiem wyjazd do USA nastepuje zwykle w terminie od 2 do 5 miesiecy od tego momentu, telefon moze zadzwonic w kazdej chwili, byly swieta, wiec... moze za wczesnie na takie nastroje? AIFS jest jednym z tylko 10 sponsorow desygnowanych do prowadzenia programu Au Pair, czyli musial przejsc naprawde ostra selekcje. Mysle, ze wszystko sie szybko wyjasni na Twoja korzysc.
anastazja Napisano 4 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2005 Dwa miesiace temu zlozylam dlatego sie martwie i to bardzo ze nikt nie dzwoni a to juz najwyzszy czas
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.