anastazja Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Jejku juz miesiac jestem w programie a tu zadnych telefonow...........dol:(:(
Flame of Udun Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Jejku juz miesiac jestem w programie a tu rzadnych telefonow...........dol:(:( Rozumiem ze juz miesiac temu zapisalas sie na aupair/high school i nie masz zadnej oferty? U kogo sie zapisalas? F
Chomik Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Au Pair in USA guide Nastko, co masz na mysli, piszac "juz miesiac jestem w programie"? Miesiac temu zlozylas dokumenty? Z tego co wiem wyjazd do USA nastepuje zwykle w terminie od 2 do 5 miesiecy od tego momentu, telefon moze zadzwonic w kazdej chwili, byly swieta, wiec... moze za wczesnie na takie nastroje? AIFS jest jednym z tylko 10 sponsorow desygnowanych do prowadzenia programu Au Pair, czyli musial przejsc naprawde ostra selekcje. Mysle, ze wszystko sie szybko wyjasni na Twoja korzysc.
anastazja Posted January 4, 2005 Author Report Posted January 4, 2005 Dwa miesiace temu zlozylam dlatego sie martwie i to bardzo ze nikt nie dzwoni a to juz najwyzszy czas
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.