~Halisia~ Napisano 28 Marca 2008 Zgłoś Napisano 28 Marca 2008 Katie-dzięki. Oczywiście zamierzam kontynuować studia. Postaram sie jeszcze pomęczyć kogoś na mojej uczelni o ten świstek.Czy może to być takie odręczne oświadczenie z pieczątką i podpisem dyrektora Instytutu?Czy takie bardziej oficjalne?Nie wiem jak to wygląda,a jak już pisałam moja uczelnia nie ma gotowego formularza na taką ,,okazję''.
quba Napisano 28 Marca 2008 Zgłoś Napisano 28 Marca 2008 Mialem identyczna sytuacje rok temu, bronilem sie 3 dni po wizycie w ambasadzie. Po prostu o tym nic nie wspominalem , a konsul tez nie pytal o to kiedy koncze studia . Nie slyszalem tez o sytuacji zeby jakies poswiadczenie obrony po powrocie bylo potrzebne , fakt kolega mial cos takiego 2 lata temu , ale bylo to samo , konsula to nie interesowalo . Jezeli ktos ma nie dostac wizy J-1 to na pewno nie bedzie to spowodowane obrona przed wyjadzem ... ---------------------------------------------------------- Szukasz pracy w NY i okolicach ???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.