Skocz do zawartości

Czy AMERICAN DREAm to ściema??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam :) własnie spędziałm dobre pare h czytając opinie na temat Atlantic City oraz  pracy w tym miescie . Moje pierwsze  wrazenia sa takie iz JESTEM PRZERAŻONA. Decydujac sie na ten wyjazd myslałam ze spedze super wakacje...

Z pewnością będziesz miała fajne wakacje, a czy super to już zależy od Ciebie. Poznasz mnóstwo fajnych, pomocnych ludzi... a miasto jest specyficzne to fakt, ale nie jest takie straszne jak je malują. A Hilton leży najbliższej Ventor, czuli normalnego osiedla/ miasteczka białych ludzi :) Nie przejmuj się, będzie dobrze, a że AC nie jest takie strasznie niech świadczy fakt ilości osób które wracją tam kolejny raz... ja też jadę tam kolejny raz.

Napisano

Napisze tak. Miesiace mijaja i w pamieci pozostaja pozytywne wrazenia i wspomnienia a nie jakies tam przygnebiajace przygody, a ze jednak wiecej bylo tych pozytywnych tak sie teraz do tego odnosze. W skondesowany sposob probowalem napisac, ze z perspektywy czasu AC jest naprawde przyjemnym miejscem dla wakacyjnej o ile w ogole stamtad wyjedziesz....;-)

"...rzeczywistość jest nieco bardziej rzeczywista..." :arrow: :) zapewne, zapewne

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...