Radziostr83 Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 Hej mam pytanko czy ktos wybiera sie na h2b w tym roku - koniec marca/kwiecien poniewaz podobno sa jakies problemy z petycjami i podobno caly wyjazd ma byc opozniony a ja mam juz wykupiony bilet na kopnkretna date i mam teraz problem co robic . Ten problem dotyczy podobno wszystkich bior ktore organizuja program h2b.Czy ktos cos o tym slyszal??
marta12 Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 Cześc ! Ja też jadena H2b marzec/kwiecien i tez ma kupiony bilet. Nic nie słyszałam o opóźnieniu ale zdecydowanie widze je. Tak naprawde to już powinnam byc po lub w trakcie spotkania w ambasadzie i nic nie słychać. Ja ma bilet który można "zawsze" przebukować, ale wolałąbym nie. No to wygłada , ze może to być prawda. Juz zaczynam sie denerwowac. Mam jedanak nadzieje ze wyjedziemy w terminie. Pozdro
Radziostr83 Napisano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 My mamy lecieć za tydzień- 28 marzec. A o spotkaniu w ambasadzie narazie nic nie słychać. :cry: Wydaje mi się że trzeba będzie ten bilet przebukować, tylko nie wiadomo na kiedy. W biurze nic nie wiadomo, czekają jak my na informacje.
marta12 Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 Hej ja tez lece 28go tylko z Krakowa przez Monachium! chyba bede musiala prz ebukowac ten bilet albo cos. Niepodoba mi sie całą ta sytuacje i to co mi mówia z biurze(emakopol) a moze czego nie mowia. To jest raczej nie normalne ze jescze nie bylismy w ambasadzie. W tamtym roku moj program dzialam od 1 grudnia a wize byla już og 25 a spotkanie 21 czy 22. A tu na razie nic. niedobrze
Flame of Udun Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 Nie chce was matrwic ale jesli pracodwaca nie ma jeszcze petycji od INSu to raczej nie ma szans na wyjazd.. z tego co mi wroble doniosly limit na to polrocze zostalo wyczerpane :roll: ..
Chomik Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 Co by pasowalo do mojej opinii o pewnym biurze z Gliwic, ktore juz co najmniej drugi rok (a dam glowe, ze trzeci) obiecuje wyjazd na H2B i wciaz nie znam nikogo, kto by z nimi wyjechal. :cry: Szczerze zycze Wam jednak, abyscie wyjechali! P.S. Nie wiem jaka jest sytuacja Emakopolu, nawet kilka dni temu przekonywano mnie, ze mozliwy jest wyjazd do jeszcze innego kasyna, JA Nugget. :roll:
Flame of Udun Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 jesli maja petycje albo zlozyli i zaplacili oplate za premium process to z tego co mi wiadomo to calkiem mozliwe.... ale w INSie jest taki burdel ze nigdy nie wiadomo...
MichalKrakow Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 o, jakich slow poza "burdel" mozemy jeszcze uzywac Panie Moderatorze? hehehehehehehheheheheh
Maxim Napisano 29 Marca 2007 Zgłoś Napisano 29 Marca 2007 Limit H2B na 2007 został oficjalnie zamknięty 16 marca. www.uscis.gov/files/pressrelease/H2BCap2ndHalfFY07Mar2307.pdf ale jeśli marta była na H2B w zeszłym roku to jej limit nie obowiązuje.
MichalKrakow Napisano 29 Marca 2007 Zgłoś Napisano 29 Marca 2007 biuro, w ktorym aplikowalem na h2b (program zostal anulowany)oferuje nam kolejna edycje w padzierniku. Wobec powyzszego postu jak mam sie do tego odnosic?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.