b1ogusz Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 My mamy prace w Sacto na 90% wiec raczej tam pojedziemy, ale do zwiedzania pod koniec wrzesnia milo by bylo zebrac jakas grupe. U nas raczej bedzie jedno auto. Jak by ktos jechal jednak do Sacto to piszcie na gg.
ailuj Napisano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 hej, a moge zapytac jaka prace macie zalatwiona? ja wlasciwie mysle cvos w tylu jedna zmiana kelnerka a druga jakas fabryka - niestety nie orientuje sie jakie sa tam mozliwosci dlatego moze ktos podpowie? ;P A co do Almaturu wiem ze nie bylo to to co Tobie zrobili - ale ja nie mialam problrmu bo prace mialam juz zalatwiona z gory wic na szcescie d tego sie nie wtracali. Ale poprostu brak kompetencji i ignorowanie mnie i moich potrzeb za taka kase jaka im place wyprowadza mnie z rownowagi!
b1ogusz Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 Nasza praca to painting;] czyli malowanie sidingow. Niestety zatrudniaja tylko facetow - dlatego tez mamy problem z praca dla kolezanki:/ Jak by ktos chcial to moge podac kontakt do College Works Painting.
ailuj Napisano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 hmm.. kiedys mialam zanjomych ktorzy mowili ze jak kobiety chca to i do prac remontowych moga isc ale ja w sumie wolalabym zostac przy swoich planach... nie wiesz moze czy w Sacramento ew. poblizu sa jakies fabryki/ lub czy latwo znalezc prace kelnrki?
b1ogusz Napisano 25 Marca 2007 Zgłoś Napisano 25 Marca 2007 Na temat fabryk to nie mam za wiele do powiedzenia, bo nie wiem. Generalnie o prace za $8+ podobno nie jest trudno, bo nasz manager od malowania ma znalezc robote dla kolezanki i napisal ze tam jest "plenty of jobs $8+". Proboj przez craigslist badz inne strony tego typu. Jesli znasz jezyk to nie powinnas miec problemu. Napisz na gg jak cos znajdziesz w Sacto.
figo Napisano 26 Marca 2007 Zgłoś Napisano 26 Marca 2007 Dzisiaj podpisalem umowe z Almaturem,wybralem opcje independent bilety tez samemu kupuje musze tylko podeslac im do biura rezerwacje.Wszystko pieknie sie zapowiada No to gdzie w koncu jedziemy :?:
ailuj Napisano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2007 dopoki ci czegos nie spier..... nicza jedziemy do san francisco - tylko za bardzo odzewu nie ma z dobrymi radami ;P
figo Napisano 27 Marca 2007 Zgłoś Napisano 27 Marca 2007 Hej! Masz juz bilety?Kiedy lecisz i gdzie bo ja wlasnie chce zamawiac i musze przeanalizowac daty.
ailuj Napisano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 27 Marca 2007 No kupilam wlasnie tydzien temu, lece do San Francisco - a co dalej nie wiem. 5.6.2007 wylot.
figo Napisano 27 Marca 2007 Zgłoś Napisano 27 Marca 2007 loooooo no to wczesnie jak dla mnie ja rozwazam opcje polowy czerwca.A za ile ten bilecik mozna wiedziec,jakie linie i gdzie zakupiony ??? ale tych pytan ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.