Wiepszynka Napisano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2007 Też się nad tym zastanawiam. Żółty indeks i legitymacja szkolna wyglądają trochę inaczej niż dokumenty studenta uczelni wyższej ;p Ale wracam na ten sam camp, w zeszłym roku dostałam wizę (tyle że na counsellora i tam nie trzeba było być studentem) , więc może to jakoś ułatwi sprawę... Ale trochę mam stresa bo jakby to był mój pierwszy wyjazd to pal licho, ale już się poumawiałam z ludźmi z zeszłego roku ..
clarqs Napisano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2007 Ale trochę mam stresa bo jakby to był mój pierwszy wyjazd to pal licho, ale już się poumawiałam z ludźmi z zeszłego roku .. nie tylko Ty masz stresa. szkoda, ze ambasada jest dopiero na wiosne. w zasadzi ze wzgledu na to, ze juz zostalo sie przeswietlonym/sprawdzonym dokladnie przez biuro i sponsora to ambasada powinna byc juz tylko formalnoscia. no tak mi sie przynajmniej wydaje, moge sie mylic. ja jestem z uczelni prywatnej, i w zyciu na kazdym kroku slysze, ze Ci z uczelni prywatnych to wogole nic nie musza robic i troche jestesmy pomiatani. a takie opinie sa przynajmniej u mnie calkowicie oderwane od rzeczywistosci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.