Pistol Napisano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2007 Ja też lecę 13 ale z warszawy. Samolot mam koło 17. Lądowanie w Newarku o 21. Potem odbierze nas znajomy i prawdopodobnie jedziemy do Cape May przez CMCH. Jak chcesz to możemy się razem zabrać. A to mieszkanie w CMCH masz juz zaklepane?
Iwka Napisano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2007 Co od mieszkania to nam cos zapewniaja za ok.90$/tydz. Ale wolelibysmy nawet gorsze warunki a cos tanszego. bedziemy szukac. W tamtym roku mialamszczescie: placilam 50$ i mialam caly domek na 3 osoby - komputer, kablowka, caly sprzet kuchenny (mikrofalowka,ekspres do kawy, toster) wlasny pokoj i lazienke na dwie osoby. A ta propozycja podrzucenie mnei bardzo ciekawa. ja laduje JFK o 18.30 i stamtad chcialam sie na manhatan dostac. a oktorej wtedy bylilbysmy ok w CMCH? bo jak co to musze sie tam z kims umowic zeby mnei odebrali moj gg: 2956419
MaTeO_Ck Napisano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 7 Października 2007 Pozdrówki dla wszystkich którzy w tym roku mieszkali w Wildwood... dzięki za wspólną zabawę...
saber Napisano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2008 ktos w tym roku sie wybiera do Cape May, Wildwood?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.