t0d Napisano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2007 witam! czy miał ktoś może przyjemność przesiadania się na lotnisku we Frankfurcie z lotu transatlantyckiego na lot europejski (do Wa-wy)? Właśnie zobaczyłem że zmieniono czas odlotu jednego samolotu (5 miesięcy przed ) i przez takie coś będę miał hmm 10 minut planowany przylot z hameryki mam ustalony na 8:00, zamknięcie check-inu na lot do WAW'y - 8:10, odlot samolociku o 8:50.. grunt że z tego samego terminalu - ale jak z odprawą celną, tam czy w ostatnim miejscu podróży (WAW) ?
bebe84 Napisano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2007 najlepiej skontaktuj się z biurem, w którym kupowales bilet, oni powinni coś Ci doradzic. Pamietaj o tym, ze samolot ląduje o 8 rano ale zanim wydostaniesz sie z samolotu na lotnisko minie jakies 30 min.....
sly6 Napisano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2007 t0d przed odlotem musisz sie upewnic co do wylotu no i pamietaj ze teraz wszedl sezon letni wiec nie ktore loty maja zmienione czasy
t0d Napisano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2007 t0d przed odlotem musisz sie upewnic co do wylotu no i pamietaj ze teraz wszedl sezon letni wiec nie ktore loty maja zmienione czasy ee jaśniej? chodzi ci o to żeby przed wylotem z usa (czyli w moim przypadku z charlotte) mam się upewnić na stanowisku / informacji o której jest lot w następnym segmencie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.