Skocz do zawartości

kto nie żałuje że sie zapisał na W&T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

napiszę tak: napady entuzjazmu przeplatają się z coraz większą amplitudą z chwilami zwątpienia - ale co tam, tysiące osób nie może się mylić - wydaję na to sporo pieniędzy.. ale nic to: pojadę, bo podobnie jak z wyborami: kto nie głosował ten nie ma prawa krytykować - zawsze można wrócić do domku - przecież zmiana biletu to koszt kilkuset złotych..

duszek - nie siej marazmu bo tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu że rodacy w każdym aspekcie mają nastawienie "do połowy pustej szklanki" - wieczny pesymizm, tumiwisizm..

co do filmu: jak ktoś ma IQ kamienia młyńskiego to mu wmówisz że białe jest czarne a czarne jest białe - natomiast jak ktoś ma choć krztynę pomyślunku i samokrytycyzmu i nie jest poddawany sam nie wiem, może hipnozie pod wpływem narkotyków, nie będzie w stanie doprowadzić do opisanej przez ciebie sytuacji..

z drugiej strony jeśli na W&T jadą osoby które w aplikacji, w miejscu na kraj urodzenia wpisują Warsaw a kraj zamieszkania: Mazovia.. to nic dziwnego że ktoś może pomyśleć że wszyscy tacy są (a jak stare stwierdzenie głosi, wszystkie uogólnienia są błędne)

Napisano

co prawda to prawda..nie ma sie z czego cieszyc,

ze ludziom na studiach pozwalają zmywac gary.

co nie zmienia faktu, ze dla większosci jest to pewnie jedyna

okazja, zeby zobaczyc usa. co by o tym kraju nie powiedziec,

do zobaczenia jest tam wiele...nie tylko kasyna w las vegas, wiadomo.

wiec czemu nie korzystac.

Napisano
duszek to nowe wcielenie tego kolesia, ktorego pare mcy temu zbanowali;)

hehe dokladnie o tym samym pomyslalam :D:D:P

2 maj ----> California 8)

Napisano

ej no bez przesady nie wszyscy dostają debilną robotę przy garach i sprzątaniu w USA , ja byłem dwa razy i zawsze miałem w miarę ciekawą pracę , to często sami ludzie na targach lub gdzie tam indziej, wybierają prace uważaną za hańbiącą jak na studenta , zresztą to nie problem samej pracy tylko wielkiego EGO jakie mają Polacy , wszyscy uważają ,że są stworzeni do bycia dyrektorem a gdy przychodzi co do czego jest ogromne rozgoryczenie

Napisano
wszyscy uważają ,że są stworzeni do bycia dyrektorem a  gdy przychodzi co do czego jest ogromne rozgoryczenie

:shock: znaczy się że nie jestem stworzony do bycia dyrektorem :smt013 :beksa: to nie może być prawda

a tak co do tematu to ja sie podpisuje ze nie żałuje, mimo ze jeszcze nie mam wizy i mimo że lece Alitalią

Napisano
Jeszcze tylko worce do tego filmu o ktorym pisalem wczesniej, otoz jedna z osob poddana tejze manipulacji byla zafascynowana jakimis paranormalnymi zjawiskami - no to pewien pan zaczal swoja przemowe ktora zaowocowala calkowitym unieruchomieniem tejze pani (nawet jej nie dotknal - tylko zaczal wmawiac pewne rzeczy), po czym gdy tylko zaczal gadac odwrotnie "paraliz" tej pani ustapil. Nastepnie bylo wyjasnione, ze im bardziej ktos mocno wierzy w cos (moze byc to cokolwiek - np. to ze w usa jest super, ze za sciana stoi smok, ze kogos nie ma w pokoju, ze w pokoju  jest duch, ze zmywanie garow to dobra praca) to jak jeszcze ktos drugi zacznie go  utwierdzac w tymze stanowsku (uzywajac odpowienich slow) to moze to skutkowac rodzajem transu/hipnozy (patrz wypowiedzi na tym forum).

sorry ale wiekszej glupoty nie czytalam

2 maj ---> California

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...