Rademedes Napisano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2007 dzieki za otuche chcialem sie jakos przygotowac na ewentualna odmowe ...czy mozna sie odwolac od decyzji konsula ? jak to jest od kazdej decyzji mozna sie odwolac, ale trzeba miec dobry powod, tzn jesli ktos sie odwoluje powinien miec mocne uzasadnienie, w przypadku wiz studenckich powinien to robic sponsor jesli odmowa byla w zwiazku z niespelniem jakiegos warunku programu ;-)
martinsen Napisano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2007 mam nadzieje ze to zrobia a jesli nie to chyba sam tego nie moge dokonac ..gdzies czytalem ze tylko obywatel usa moze ..to zrobic w moim imieniu w usa
martinsen Napisano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2007 rademenes ..a;e co myslisz o mojej sytuacji
ju_ulka Napisano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 pytanko odnosnie mojej sytuacji a mianowicie: dostalam dzis paszport i wbili mi dwie wizy z czego jedna jest anulowana ale po co ja anulowali skoro wize mi dali i wbili druga??przez pomylke watpie zeby to zrobili, wiec z powodu tych problemow z sevisem ?? generalnie -jak juz pisalam -w tym roku wizy mi nie odmowili jedynie sytuacja byla do wyjasnienia. no i sie wyjasnila. Przy drugiej wizie mam normalnie DS-a wpietego w zwiazku z tym czy moge miec jeszcze jakies problemy na granicy?? ___________________ 2 maj ---> California 8)
martinsen Napisano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 julka moze masz pieczatke cnncelled without prejudice ?
ju_ulka Napisano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 tak, o tym mowie, wiem ze na poprzednich wizach tak wbijaja ale zastanawia mnie fakt, dlaczego na tegorocznej mi tak wbili , a potem wbili druga wize _______________ 2 maj---> California 8)
martinsen Napisano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 moze zle dane wydrukowali na pierwszej i porostu przybili pieczatke .......a moze sie rozmyslili najpierw nie chieli Ci dac i doszli do wniosku ze zrobia inaczej:P
Rademedes Napisano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2007 nie a sie czym przejmowac, jedna wiza wazna wystarczy, :-) tez sie myla czaami, znam przypadek jak ktos ma J1 na 10 lat wbita i nie anulowali tego pewnie dlatego zeby nie wyjsc na wiadomo kogo, ta osoba co roku do konsulatu idzie tylko odciski zostawic i DS podpisac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.