kull Napisano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2007 hej interesuje sie tym tematem od 2 miesicy, ale nikt mi nie powiedzial jeszcze w przejrzysty spoosob co mam zrobic, moze mi ktos powiedziec czy dobrze rozumiem procedure skladania podania o waiver? 1. Step 1 > wypelnic online DS-30305 > wyslac do U.S. Department of State: - money order (oplata) - DS-3035 (ten sam co wypelnilem online) - karte z: full name, date of birth and Social Security Number. 2. Step 2 czekac na odpowiedz i prosbe o kolejne dokumenty (m.in. 'no object letter') teoretycznie wszystko jest tutaj http://travel.state.gov/visa/temp/info/info_1296.html , ale podane jest to w srednio przejrzystej formie i ogolnie jest tam prawnicza paplanina i na dodatek po angielsku . Dobrze przelozylem to na bardziej przejrzysty schemat? help
Chomik Napisano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2007 Czesc! 1. Opcja "Szukaj" u gory strony. 2. Wpisz w polu "Szukaj autora": auroborus ... i powinienes wiedziec juz prawie wszystko + mozesz sie do Niego odezwac z prosba o dalsza pomoc. :wink: Powodzenia...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.