kull Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 hej interesuje sie tym tematem od 2 miesicy, ale nikt mi nie powiedzial jeszcze w przejrzysty spoosob co mam zrobic, moze mi ktos powiedziec czy dobrze rozumiem procedure skladania podania o waiver? 1. Step 1 > wypelnic online DS-30305 > wyslac do U.S. Department of State: - money order (oplata) - DS-3035 (ten sam co wypelnilem online) - karte z: full name, date of birth and Social Security Number. 2. Step 2 czekac na odpowiedz i prosbe o kolejne dokumenty (m.in. 'no object letter') teoretycznie wszystko jest tutaj http://travel.state.gov/visa/temp/info/info_1296.html , ale podane jest to w srednio przejrzystej formie i ogolnie jest tam prawnicza paplanina i na dodatek po angielsku . Dobrze przelozylem to na bardziej przejrzysty schemat? help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Czesc! 1. Opcja "Szukaj" u gory strony. 2. Wpisz w polu "Szukaj autora": auroborus ... i powinienes wiedziec juz prawie wszystko + mozesz sie do Niego odezwac z prosba o dalsza pomoc. :wink: Powodzenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.